Υψους εννέα δισ. δρχ. το νέο επενδυτικό πρόγραμμα της Βαρβαρέσσος Α.Ε.

Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2001 16:53
UPD:16:55

Στο ποσό των εννέα δισ. δρχ. ανέρχεται το νέο επενδυτικό πρόγραμμα της εισηγμένης νηματουργίας Βαρβαρέσσος Α.Ε., σύμφωνα με δήλωση του προέδρου της εταιρείας, κ. Κ. Βαρβαρέσσου κατά τη διάρκεια της σημερινής εκδήλωσης που πραγματοποίησε η εταιρεία για τους πελάτες και συνεργάτες της στο τεχνολογικό Πάρκο Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Βαρβαρέσσος αναφερόμενος στην πορεία της εταιρείας κατά τη διάρκεια του 2000 επεσήμανε, μεταξύ άλλων, την εγκατάσταση Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και την πιστοποίησή του κατά ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001, στην έναρξη λειτουργίας εκκοκκιστηρίου και στην έναρξη ανέγερσης νέου εργοστασίου. Τόνισε, επίσης, ότι κατά τη διάρκεια του 2000 ολοκληρώθηκε επιτυχώς το πενταετές Επιχειρηματικό Σχέδιο, ενώ τα κεφάλαια που αντλήθηκαν από την εισαγωγή της εταιρείας στο ΧΑΑ, ύψους 3,6 δισ. δρχ., έχουν ήδη επενδυθεί.

Τέλος, ο κ. Βαρβαρέσσος υπογράμμισε, ότι η εταιρεία έχει την υποδομή και την τεχνογνωσία για να φέρει εις πέρας το νέο επενδυτικό πρόγραμμα και αναφέρθηκε γενικότερα στη σημασία του βαμβακιού τόσο για για την εταιρεία, όσο και για την εθνική οικονομία.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΒΑΡΝΗ



Σχολιασμένα