Η Inform Λύκος στο ΣΜΕΧΑ

Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2001 17:40

Με την παρουσίαση του ομίλου Inform Λύκος συνεχίστηκε το πρόγραμμα παρουσιάσεων εισηγμένων εταιρειών, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Μελών Χρηματισηρίων Αθηνών (ΣΜΕΧΑ).

Ο διευθύνων σύμβουλος της Inform Π. Λύκος Α.Ε. κ. Ν. Λύκος και συνεργάτες του, σε παρουσίαση των δραστηριοτήτων των εταιρειών του Ομίλου έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στη στρατηγική να προσφέρουν λύσεις και υπηρεσίες που στηρίζονται σε τεχνολογίες State-of-Art και συμβάλλουν στην αναβάθμιση της ανταγωνιστικότητας των πελατών της.

Με βάση τα εκτιμώμενα αποτελέσματα του 2000 το σύνολο των πωλήσεων ανέρχεται σε 19,3 δισ. δρχ. αυξημένο κατά 32,2% σε σχέση με το 1999, ενώ τα συνολικά κέρδη σε έξι δισ. δρχ. ενισχυμένα κατά 34,9% σε σχέση με την προηγούμενη χρήση.

Για το τρέχον έτος, η εταιρεία προσβλέπει σε συνέχιση και ενδυνάμωση της αναπτυξιακής της πορείας και έχει σαν βασικούς στόχους, μεταξύ άλλων, την αύξηση του επί τοις εκατό μεριδίου πελάτη, τη δραστηριοποίησή της εκτός Ελλάδος, την εξέλιξη νέων τεχνολογιών και τη διεκδίκηση σημαντικού μεριδίου από τα προβλεπόμενα μεγάλα έργα υποδομής της Ελλάδος (Γ’ ΚΠΣ, Αθήνα 2004). Οι συνολικές πωλήσεις του Ομίλου, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, θα ανέλθουν στα 27 δισ. δρχ. και τα προ φόρων κέρδη στα 7,3 δισ. δρχ.

Στην εν λόγω εκδήλωση παρουσιάστηκαν, επίσης, τα διάφορα χρηματο-οικονομικά δεδομένα της εταιρείας και τονίστηκαν τα σημαντικά διαθέσιμα των 8,5 δισ. δρχ. και ο μηδενικός δανεισμός.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΛΥΚ



Σχολιασμένα