Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: 40 χρόνια μετά την ίδρυσή του από τον Ευάγγελο Σπανό

Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 11:40
UPD:11:43
Eurokinissi/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ συμπληρώνει 40 χρόνια παρουσίας στην ιδιωτική Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, συνεχίζοντας το όραμα του ιδρυτή του Ευάγγελου Σπανού για υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, εύκολα προσβάσιμες σε όλους.

Σήμερα, ο όμιλος διαθέτει 56 Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, 2 Γενικές Κλινικές, 1 Κέντρο Διεθνών Ασθενών, 7 Οδοντιατρικές Μονάδες, ενώ συνεργάζεται με περισσότερες από 400 ιδιωτικές εταιρείες, με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές και με όλα τα δημόσια ασφαλιστικά ταμεία.

Με την είσοδο στην πέμπτη δεκαετία, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ εισέρχεται σε μία νέα περίοδο επιχειρηματικής ανάπτυξης και μετασχηματισμού, με το βλέμμα στις νέες ιατρικές τεχνολογίες, στην ολιστική προσέγγιση της υγείας κάθε ανθρώπου, με στόχο τη βέλτιστη ποιότητα ζωής. 

Όπως υπενθυμίζει σε σχετική ανακοίνωση ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, Γεώργιος Ευ. Σπανός, τo 1981, ο Ευάγγελος Σπανός ίδρυσε στα Ιλίσια ένα μικρό, αλλά εξειδικευμένο ενδοκρινολογικό εργαστήριο το οποίο μέσα σε 5 χρόνια, εξελίχθηκε στο πρώτο πολυδύναμο διαγνωστικό κέντρο στη χώρα μας. “Μετά από 40 χρόνια συνεχίζουμε με επιμονή, αδιάκοπη δουλειά και καθημερινή προσήλωση την παροχή υπηρεσιών που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια. Το επιτυγχάνουμε χάρη στους ανθρώπους μας, και χάρη στα εκατομμύρια των πολιτών που δέχονται τις υπηρεσίες μας και που όλα αυτά τα χρόνια μας εμπιστεύονται ό,τι πιο πολύτιμο έχουν, την υγεία τους. Συνεχίζουμε να επενδύουμε σε νέα διαγνωστικά εργαλεία και υψηλή τεχνολογία, σε ψηφιακές λύσεις και διαρκείς αναβαθμίσεις, που διευκολύνουν την πρόσβαση στις παρεχόμενες υπηρεσίες και ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης Διαγνωστικής Ιατρικής.  Το όραμα του ιδρυτή μας για ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας προσβάσιμες σε όλους, μας καθοδηγεί εδώ και 4 δεκαετίες, και αυτό θα μας οδηγήσει στο μέλλον. Γίναμε 40 και συνεχίζουμε, πιο δυνατοί, έτοιμοι για νέες προκλήσεις! Είμαστε εδώ, για την Υγεία όλων”, αναφέρει. 

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, απασχολεί 3.000 εργαζομένους, υλοποιεί ένα φιλόδοξο αναπτυξιακό στρατηγικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει νέες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες και συνεργασίες, όπως το Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής και Μακροβιότητας, το οποίο προσεγγίζει την Πρόληψη με νέα φιλοσοφία, εισάγοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τους γενετικούς προληπτικούς ελέγχους, και το Bioiatriki +, το νέο εξειδικευμένο Διατροφολογικό και Εργομετρικό Κέντρο, που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ευζωίας. 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα