Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2007 09:59
UPD:10:01

Proton Χρηματιστηριακή: «Σήμερα, οι ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να ανοίξουν αμετάβλητες ή σε χαμηλότερα επίπεδα. Στην εγχώρια αγορά το κλίμα παραμένει θετικό, αν και κάποια αποκόμιση κερδών μετά τα πρόσφατα κέρδη δεν μπορεί να αποκλειστεί».

Fortius Finance: «Ως ανάκαμψη μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την άνοδο του ΓΔ στις τρεις τελευταίες συνεδριάσεις, με βασικό ζητούμενο στην τρέχουσα φάση να είναι η απορρόφηση των ρευστοποιήσεων γύρω από τρέχοντα επίπεδα. Ωστόσο, η σημαντική υποχώρηση της καθαρής συναλλακτικής δραστηριότητας χθες, καταδεικνύει την επιφυλακτικότητα των εμπλεκόμενων στα χρηματιστηριακά δρώμενα παρά τη βελτίωση του κλίματος στα διεθνή χρηματιστήρια.

»Από τεχνικής απόψεως ζητούμενο είναι να παραμείνει ο ΓΔ στις επόμενες συνεδριάσεις πάνω από τις 4.480 μονάδες. Το ενδιαφέρον στο εξωτερικό σήμερα αναμένεται να εστιασθεί στις νέες θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ».

Aspis Securities: «Το θετικό κλίμα δείχνει να έχει επανέλθει στις διεθνείς αγορές καθώς χθες σημειώθηκαν μεταφορές κεφαλαίων από τις αγορές ομολόγων στις μετοχές με αποτέλεσμα οι τελευταίες να ενισχυθούν. Με θετικό πρόσημο έκλεισε σήμερα και η Ιαπωνία καθώς το γιεν συνεχίζει να υποχωρεί έναντι του δολαρίου. Στην εγχώρια αγορά συνεχίστηκε και χθες η άνοδος με αιχμή τον τηλεπικοινωνιακό κλάδο, ενώ ο τραπεζικός δείκτης σημείωσε ελαφρά πτώση. Θεωρούμε πιθανή τη συνέχιση της ανόδου στη σημερινή συνεδρίαση».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα