EFG Eurobank: Αναπροσαρμογή επιτοκίων

Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2007 17:37

Tην αναπροσαρμογή των επιτοκίων της μετά την αύξηση κατά 0,25% του βασικού επιτοκίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), ανακοίνωσε η Eurobank.

Ειδικότερα στις καταθέσεις, τα επιτόκια των λογαριασμών, η απόδοση των οποίων συνδέεται με το επιτόκιο της ΕΚΤ, αναπροσαρμόζονται αυτόματα και ισόποσα. Έτσι, τα επιτόκια του Ευρωπαϊκού Αποταμιευτικού αυξάνονται κατά 0,25% και διαμορφώνονται για ποσά μέχρι 15.000 ευρώ σε 1,75%, από 15.000 ευρώ μέχρι 60.000 σε 2,75% και από 60.000 ευρώ και άνω σε 3,25%. Η προσφορά από την Τράπεζα, προς τους πελάτες της των επιτοκίων προθεσμιακών καταθέσεων, διαφοροποιείται καθημερινά ανάλογα με τα επιτόκια της Ευρωπαϊκής Χρηματαγοράς.

Στις χορηγήσεις, τα επιτόκια της τράπεζας αναπροσαρμόζονται ανάλογα κατά 0,25%. Ειδικότερα, τα βασικά επιτόκια χορηγήσεων για εταιρίες και επαγγελματίες αναπροσαρμόζονται κατά 0,25%, το βασικό στεγαστικό επιτόκιο της Τράπεζας αναπροσαρμόζεται κατά 0,25%. ο επιτόκιο του Στεγαστικού Δανείου SWISS σε Ελβετικό φράγκο παραμένει αμετάβλητο.

Τα επιτόκια των πιστωτικών καρτών και καταναλωτικών δανείων της Τράπεζας αναπροσαρμόζονται κατά 0,25%. Το επιτόκιο του προϊόντος συγκέντρωσης οφειλών «ΕΝΤΑΞΕΙ» παραμένει αμετάβλητο. Το χρεωστικό επιτόκιο των συμβάσεων παροχής πίστωσης για αγορά μετοχών (margin), της Τράπεζας και της EFG Eurobank Χρηματιστηριακής ΑΕΠΕΥ αναπροσαρμόζονται κατά 0,25%.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΡΩΒ



Σχολιασμένα