Apple: Νέα γενιά iPhone, Apple Watch Series 7 και iPad ένατης γενιάς 

Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 10:43
UPD:10:43

Η εταιρεία iSquare, επίσημος διανομέας προϊόντων της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό πως η Apple ανακοίνωσε στο χθεσινό, διαδικτυακό Apple Event την κυκλοφορία της νέας γενιάς iPhone 13 Pro και iPhone 13 με επανασχεδιασμένο σύστημα κάμερας και ασύλληπτη επεξεργαστική ισχύ. 

Παράλληλα, παρουσίασε τη νέα γενιά Apple Watch Series 7 με νέο σχεδιασμό και αισθητά μεγαλύτερη οθόνη, καθώς και τα νέα iPad mini και iPad ένατης γενιάς με ισχυρούς επεξεργαστές, τη λειτουργία Center Stage και οθόνη True Tone. 

Η σειρά iPhone 13 Pro σχεδιάστηκε για να ξεπεράσει τα όρια ενός smartphone. Τα δύο μοντέλα εισάγουν μια νέα οθόνη Super Retina XDR με ProMotion και προσαρμοστικό ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz. Το σύστημα επαγγελματικής κάμερας αναβαθμίστηκε με νέες τεχνολογίες στις Ultra Wide, Wide και Telephoto ενώ το βίντεο κάνει ένα τεράστιο άλμα με τη λειτουργία Cinematic mode. Το iPhone 13 Pro και το iPhone 13 Pro Max υποστηρίζουν επίσης 5G σύνδεση με περισσότερες ζώνες για καλύτερη κάλυψη, μεγάλες βελτιώσεις στη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας, νέα χωρητικότητα αποθήκευσης 1TB και το Ceramic Shield για εκπληκτική αντοχή στις πτώσεις. 

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, η νέα γενιά Apple Watch Series 7 διαθέτει επανασχεδιασμένο design με προηγμένη Always-On Retina οθόνη που καλύπτει αισθητά μεγαλύτερη επιφάνεια και λεπτότερα περιγράμματα. Επίσης το iPad mini διαθέτει Liquid Retina οθόνη 8,3-ιντσών και χάρη στον ισχυρό A15 Bionic επεξεργαστή προσφέρει έως και 80% ταχύτερη απόδοση από την προηγούμενη γενιά. Ενσωματώνει νέα θύρα USB-C που επιτρέπει ταχύτερη συνδεσιμότητα, ενώ τα Cellular μοντέλα υποστηρίζουν 5G σύνδεση και πιο ευέλικτες ροές εργασίας. 

Το iPad ένατης γενιάς διαθέτει τον ευφυή επεξεργαστή A13 Bionic που φέρνει ακόμα καλύτερη απόδοση και ευελιξία προσφέροντας παράλληλα ολοήμερη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας. 

Οι νέες σειρές προϊόντων iPhone 13 Pro, iPhone 13, Apple Watch Series 7, iPad mini γενιάς και iPad ένατης γενιάς θα είναι σύντομα διαθέσιμα σε Ελλάδα και Κύπρο από το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Μεταπωλητών Apple της iSquare.

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα