Intrasoft: Εργο για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2007 11:22

Η κοινοπραξία στην οποία συμμετέχει η INTRASOFT International, θυγατρική της INTRACOM IT Services, επελέγη ως ο πρώτος ανάδοχος σύμβασης-πλαισίου που αφορά στην παροχή υπηρεσιών υποστήριξης πληροφορικής σε Χρόνο & Μέσα, για τη Γενική Διεύθυνση Πληροφορικής (DIGIT) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η συμμετοχή της INTRASOFT International ανέρχεται στα 10 εκατ. ευρώ περίπου, το 30% του συνολικού προϋπολογισμού ύψους 32,5 εκατ. ευρώ της κοινοπραξίας που αποτελείται επίσης από τις Getronics, Siemens Business Services και CTG.

Η Γενική Διεύθυνση Πληροφορικής είναι το αρμόδιο όργανο για τη χάραξη της στρατηγικής πληροφορικής της Επιτροπής καθώς και για το συντονισμό της ανάπτυξης των τεχνολογιών και των συστημάτων πληροφορικής που χρειάζεται η Επιτροπή για να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας τόσο προς τους υπαλλήλους της όσο και τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η σύμβαση αφορά στην υποστήριξη των παρεχομένων υπηρεσιών με τη διάθεση επαγγελματιών πληροφορικής, οι οποίοι έχουν εμπειρία και τεχνικές πιστοποιήσεις υψηλού επιπέδου, για έργα που θα υλοποιηθούν στις εγκαταστάσεις της Επιτροπής στις Βρυξέλλες, στο Λουξεμβούργο, στο Στρασβούργο, στο Δουβλίνο καθώς και στα Κοινά Ερευνητικά Κέντρα (Joint Research Centres - JRC) στην Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ιρλανδία και Γερμανία. Η σύμβαση έχει μέγιστη διάρκεια 4 χρόνια.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα