«easyCruiseOne»: Από την Καραϊβική στo Αιγαίο

Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2007 12:15

ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ του Αγίου Πνεύματος, εγκαινιάζει τις κρουαζιέρες στην Ελλάδα η easyCruise του Στέλιου Χατζηιωάννου. H easyCruise ανοίγει την καλοκαιρινή σεζόν στις 18 Μαΐου 2007, νωρίτερα από τις 31 Μαΐου, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, καθώς, σύμφωνα με τον Στέλιο Χατζηιωάννου, η πορεία των κρατήσεων δείχνει ότι Ελληνες αλλά και ξένοι αγκάλιασαν αυτόν το νέο τύπο διακοπών στα ελληνικά νησιά, φέρνοντας στη χώρα πολύτιμο τουριστικό συνάλλαγμα.

«Τελικά η πολυτέλεια δεν προϋποθέτει σπατάλη, αλλά διάθεση να ζήσεις. Γι' αυτό και φροντίσαμε να κρατήσουμε το κόστος χαμηλό, ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες να ζήσουν αυτή την εμπειρία», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηιωάννου και προσθέτει:

«Η easyCruise διαφοροποιείται εντελώς από τις παραδοσιακές κρουαζιέρες. Αυτό οφείλεται τόσο στο ότι το πλοίο παραμένει σε κάθε προορισμό σχεδόν όλη τη μέρα και όλη τη νύχτα, όσο και στους ίδιους τους πελάτες μας, που είναι στην πλειοψηφία τους νέοι, δυναμικοί, με διάθεση να ζήσουν, να εξερευνήσουν τα νησιά μας, να ξοδέψουν χρήματα στα τοπικά καταστήματα, να περάσουν καλά».

Σημειώνεται ότι η ειδικά σχεδιασμένη κρουαζιέρα με το «easyCruiseOne» για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σε Μύκονο, Πάρο και Σίφνο, θα έχει κόστος που ξεκινά από 96 ευρώ το άτομο σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα