ΟΓΑ: Η ευθύνη στον ίδιο το κ.Θωμόπουλο

Για τη μη συνεδρίαση της Επιτροπής Ελέγχου και Εποπτείας της Διαχείρισης της Περιουσίας των Ασφαλιστικών Οργανισμών λόγω έλλειψης απαρτίας
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2007 14:56

Στα όσα είπε χθες ο υποδιοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, Παναγιώτης Θωμόπουλος στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, για την παύση λειτουργίας της Επιτροπής Ελέγχου και Εποπτείας της Διαχείρισης της Περιουσίας των Ασφαλιστικών Οργανισμών λόγω έλλειψης απαρτίας, απάντησε με ανακοίνωσή του ο ΟΓΑ.

Απαντώντας στην αναφορά του κ. Θωμόπουλου ότι «η Επιτροπή δεν συνεδρίασε μετά τον Μάιο του 2004, επειδή μεταξύ άλλων φορέων και ο ΟΓΑ δεν έστειλε εκπρόσωπο για να αντικαταστήσει τον εκπρόσωπό του, ο οποίος επαύθει», ο ΟΓΑ αναφέρει τα εξής:

«Ο εκπρόσωπος του ΟΓΑ στην ανωτέρω Επιτροπή, ο οποίος είχε ενεργό εντολή εκπροσώπησης, δεν έλαβε μέρος στη συνεδρίαση της Επιτροπής μετά το Μάιο 2004 επειδή ουδέποτε έλαβε σχετική πρόσκληση από τον Πρόεδρο της Επιτροπής, Υποδιοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Παναγιώτη Θωμόπουλο να συμμετάσχει σε συνεδρίαση αυτής και όχι για οποιοδήποτε άλλο λόγο (παύση, παραίτηση ή λήξη της θητείας του)».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα