Αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της ΓΕΝΕΡ

Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2007 13:22

Την αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας ΓΕΝΕΡ Α.Ε. από σήμερα 19 Μαρτίου 2007 αποφάσισε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σπύρος Καπράλος, μετά την 1/736/19.3.2007 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Συγκεκριμένα η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς διαπίστωσε ότι , η εταιρία δεν έχει προβεί σε ακριβή ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, σχετικά με το ύψος των υφιστάμενων ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεών της, καθώς και σχετικά με την ουσιώδη μεταβολή αυτών, κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2006.

Επιπλέον η εταιρεία βρίσκεται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση και δεν έχει εκπληρώσει ληξιπρόθεσμες οφειλές της προς τους εργαζομένους, το δημόσιο, τις τράπεζες και τρίτα πρόσωπα.

Τέλος, δεν διαθέτει την εσωτερική οργάνωση που προβλέπεται από το νόμο, περί εταιρικής διακυβέρνησης, ιδίως δε στο θέμα του εσωτερικού ελέγχου.

Οι μετοχές της εταιρείας θα παραμείνουν σε αναστολή προκειμένου να διασφαλισθεί η ομαλή λειτουργία της αγοράς και η προστασία των επενδυτών.

Επισημαίνεται ότι οι μετοχές της εταιρείας βρίσκονται στην κατηγορία "επιτήρηση" από τις 16.10.2006.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα