Στήριξη Γ. Αλογοσκούφη σε Λ. Παπαδήμο

Τρίτη, 20 Μαρτίου 2007 14:55

«Όπως έχω πει και στο παρελθόν, δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κ. Παπαδήμο. Ήταν ένας εξαίρετος διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και τιμά με τη θέση που κατέχει σήμερα την Ελλάδα».

Τα παραπάνω δήλωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου. Ο κ. Αλογοσκούφης πρόσθεσε επίσης τα εξής: «Είναι γνωστό ότι η Τράπεζα της Ελλάδος, επί διοικήσεως του κ. Παπαδήμου, είχε κατ΄επανάληψη επισημάνει τις αδυναμίες των δημοσιονομικών στοιχείων και τις αποκλίσεις τους από τα ταμειακά στοιχεία της τράπεζας. Αρκεί να διαβάσει κανείς τις εκθέσεις της Τράπεζας της Ελλάδος εκείνης της εποχής για να διαπιστώσει αυτό που λέω».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπαδήμος βρέθηκε στο «στόχαστρο» του Γάλλου υπουργού Εσωτερικών και υποψήφιου στις προεδρικές εκλογές στη χώρα του, Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι ως διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος συναίνεσε στην ένταξη της χώρας μας στην ΟΝΕ, χωρίς να πληρούται το κριτήριο του δημόσιου ελλείμματος http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/03/20/1314795.htm .



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΛΛ



Σχολιασμένα