Dionic: Εργο 885.000 ευρώ για το υπουργείο Αμυνας

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2007 12:27

Μετά από δημόσια διεθνή διαγωνιστική διαδικασία, κατακυρώθηκε στον Όμιλο DIONIC έργο παροχής εξοπλισμού για λογαριασμό του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, συνολικού ύψους Euro 885 χιλ. (προ Φ.Π.Α.).

Η υλοποίηση του εν λόγω έργου περιλαμβάνει την παροχή 312 μηχανημάτων ερευνητών VMH3CS της κορυφαίας γερμανικής κατασκευαστικής εταιρείας αμυντικού εξοπλισμού VALLON GMBH, των αντίστοιχων ανταλλακτικών τους, των εργαλείων για την υποστήριξη της συντήρησης τους, καθώς και της εκπαίδευσης των αρμόδιων χειριστών και τεχνικών.

Ο Όμιλος DIONIC διαθέτοντας πάντοτε καινοτόμα προϊόντα που συνδυάζουν λειτουργικότητα και εξαιρετική απόδοση, επέλεξε τα μηχανήματα της VALLON GMBH βάσει των κύριων ανταγωνιστικών τους πλεονεκτημάτων, όπως ο άρτια μελετημένος σχεδιασμός, η κορυφαία ποιότητα κατασκευής, η απόλυτη αξιοπιστία και οι υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας τους.

Η κατακύρωση του ανωτέρω δημόσιου έργου στον Όμιλο DIONIC, αποτελεί έμπρακτη επιβεβαίωση της δυναμικής που έχει αναπτύξει η εταιρεία στην παροχή πολυσύνθετων και εξειδικευμένων λύσεων, πάντοτε υπό το πρίσμα των αυστηρότερων προδιαγραφών ποιότητας και ασφάλειας.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΔΙΟΝ



Σχολιασμένα