«Εκ του πονηρού» η προσπάθεια σύνδεσης της ATEbank με την υπόθεση των ομολόγων

Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2007 11:01

Σχολιάζοντας δημοσιεύματα που συνδέουν την ΑΤΕbank με λογαριασμούς εταιρειών που εμπλέκονται στην υπόθεση της διαχείρισης των διαθεσίμων Ασφαλιστικών Ταμείων, η διοίκηση της τράπεζας επισημαίνει τα εξής:

«Η ΑΤΕbank παρείχε όλες τις πληροφορίες που της ζητήθηκαν για όλα τα ζητήματα στην “Εθνική Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες”.

Στην ΑΤΕbank έχει ανοιχτεί λογαριασμός από το 1998 της χρηματιστηριακής ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, όπως έκαναν όλες οι χρηματιστηριακές εταιρίες για την εξυπηρέτηση των πελατών τους. Θα πρέπει να επισημανθεί ότι κανένας λογαριασμός δεν άνοιξε επί θητείας της παρούσας Διοίκησης.

Για την εταιρεία HITECH είχε ανοιχτεί λογαριασμός το 2002 στο πλαίσιο της διαδικασίας underwriting, ο οποίος έμεινε ανοιχτός μόνο για επτά ημέρες προς εξυπηρέτηση της συγκεκριμένης διαδικασίας.

Η προσπάθεια να συνδεθεί άμεσα ή έμμεσα η ΑΤΕbank με τη γνωστή υπόθεση που απασχολεί την επικαιρότητα είναι εκ του πονηρού, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την αλήθεια και πέφτει στο κενό».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα