ΕΕΤΤ: Σεμινάριο για την ταχυδρομική αγορά

Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2007 11:17

Με τελευταίο σταθμό την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2007 και ώρα 13:30 στο Ξενοδοχείο «ΗΟLIDAY INN», ολοκληρώνεται ο κύκλος των ενημερωτικών σεμιναρίων που διοργάνωσε η Διεύθυνση Ταχυδρομείων της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (EETT) ανά την Ελλάδα, με θέμα «Ταχυδρομικές Υπηρεσίες: Εφαρμογή Νομοθετικού Πλαισίου – Αδειοδότηση».

Το συγκεκριμένο σεμινάριο εντάσσεται στο πλαίσιο ενός ευρύτερου προγράμματος δράσης της ΕΕΤΤ, το οποίο έχει ως στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των παρόχων ταχυδρομικών υπηρεσιών και άλλων αρμόδιων φορέων για την πορεία απελευθέρωσης του ταχυδρομικού τομέα και για θέματα ορθής εφαρμογής του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου, με σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς το χρήστη καθώς επίσης, την εύρυθμη λειτουργία και την ανάπτυξη της ταχυδρομικής αγοράς. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί επιπλέον, παρουσίαση της μελέτης της ΕΕΤΤ αναφορικά με τα στοιχεία και τις τάσεις της Ελληνικής Αγοράς Ταχυμεταφορών του έτους 2005.

Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν επιχειρήσεις που παρέχουν ταχυδρομικές υπηρεσίες υπό καθεστώς γενικής ή ειδικής άδειας, καθώς επίσης και εκπρόσωποι επιμελητηρίων, Δ.Ο.Υ. και άλλων συναφών κλάδων του τομέα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα