ICAP Plc: Εντός των προβλέψεων τα κέρδη τη χρήση

Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2007 10:49

ΕΝΤΟΣ των προβλέψεων των οικονομικών αναλυτών θα διαμορφωθούν στο σύνολο της χρήσης τα καθαρά της μεγαλύτερης μεσιτικής εταιρείας εξαγορών τραπεζών στον κόσμο, ICAP Plc, μετά την μεγαλύτερη αστάθεια της αγοράς, που οδήγησε σε υψηλότερους όγκους συναλλαγών.

Οι διαπραγματεύσεις ρεκόρ στις ηλεκτρονικές της αγορές, εξισορρόπησαν τη διάβρωση από την υποχώρηση του δολαρίου έναντι της βρετανικής λίρας. Η ICAP με έδρα το Λονδίνο είπε τον Σεπτέμβριο του 2006 ότι το πιο αδύναμο δολάριο θα βλάψει τα κέρδη καθώς η εξαγορά του ηλεκτρονικού συστήματος συναλλαγών συναλλάγματος EBS αύξησε τα έσοδά του σε δολάρια.

Οι ημερήσιοι ηλεκτρονικοί όγκοι συναλλαγών υπερέβησαν το 1 τρισ. δολ. για πρώτη φορά σε δύο συνεχόμενες ημέρες τον Μάρτιο, σύμφωνα με την εταιρεία. Ο μέσος όγκος των ημερήσιων ηλεκτρονικών συναλλαγών αυξήθηκε στα 678 δισ. δολ. το δεύτερο εξάμηνο της τρέχουσας οικονομικής χρήσης.

Η εταιρεία είπε ότι ενδέχεται να κάνει «επιλεκτικές εξαγορές».

Οι μετοχές της ICAP, που έχουν σημειώσει φέτος άνοδο 10%, υποχώρησαν σήμερα 2,75 πένες, ποσοστό 0,52%, φθάνοντας στις 525,25 πένες η μία στις 8:12 π.μ. στο Λονδίνο, τοπική ώρα, με αποτέλεσμα η χρηματιστηριακή της αξία να ανέρχεται σε περίπου 3,4 δισ. λίρες στερλίνες.

Η ICAP θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα για το σύνολο της χρήσης στις 30 Μαρτίου ή στις 23 Μαΐου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα