Επισκόπηση οικονομικού Τύπου

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2007 08:15

* ΕΞΠΡΕΣ: «Στο μικροσκόπιο η Ελλάδα από τέσσερις επιτρόπους. Κρίσιμες συναντήσεις αξιωματούχων της Κομισιόν με την κυβέρνηση στην Αθήνα».

* ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Ανάσα στα χρηματιστήρια. Ανοδος του Δείκτη 1,35% στη Σοφοκλέους. Θετικό σήμα η μείωση της ανεργίας και η αύξηση των πωλήσεων στην Ευρωζώνη».

* ΚΕΡΔΟΣ: «Εμφύλιος χρηματιστών. Μέλη του ΣΜΕΧΑ κατά του προέδρου του για τις επιστολές προς Αλογοσκούφη».

* ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Καταγγέλλει νέες παραβάσεις η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Στα 1,8-2 δισ. ευρώ οι συναλλαγές της "Ακρόπολις" με το ΤΕΑΔΥ».

Επίτροποι

Η ΕΞΠΡΕΣ γράφει οτι "Τέσσερις κοινοτικοί επίτροποι βρίσκονται στην Αθήνα για επιτόπια εξέταση βασικών θεμάτων που αφορούν κυρίως την οικονομία αλλά και τις ευρύτερες σχέσεις Ελλάδας-Ευρωπαϊκής Ενωσης".

Χρηματιστές

Το ΚΕΡΔΟΣ σημειώνει οτι "Και ξαφνικά κρίση στους χρηματιστές! Την έντονη δυσφορία τους εξέφρασαν τέσσερα από τα επτά μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΣΜΕΧΑ σχετικά με την ανοικτή επιστολή, που απεστάλη χθες στον υπουργό Οικονομίας, μετά τις δηλώσεις του κ. Αλογοσκούφη από τις Βρυξέλλες περί "ασυνείδητων χρηματιστών που εκμεταλλεύονται τις ανίδεες διοικήσεις των Ταμείων".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα