Ιντεραμέρικαν - Διαγραφή μετοχών από το ΧΑΑ

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2001 16:07
UPD:20:06

Το ΧΑΑ ανακοίνωσε ότι με την αριθμ. 6/231/23.11.2001 απόφαση του δ.σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς διαγράφονται από το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών οι μετοχές της εταιρείας ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ Ελληνική Ασφαλιστική Εταιρεία Ζωής Α.Ε.

Οπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, θα ακολουθήσουν η απενεργοποίηση των μετοχών της Ιντεραμέρικαν από το Σύστημα Αϋλων Τίτλων (ΣΑΤ) και η σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων με θέμα την τροποποίηση του καταστατικού, ώστε να προβλέπεται η δυνατότητα έκδοσης τίτλων μετοχών και τήρησης σχετικού βιβλίου μετόχων από την εταιρεία.

Η εν λόγω διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί σε ένα με δύο μήνες από σήμερα. Η Eureko, κάτοχος του 98,07% του μετοχικού κεφαλαίου της Ιντεραμέρικαν, έχει ήδη εκφράσει την πρόθεση της να αγοράσει όσες μετοχές Ιντεραμέρικαν της προσφερθούν προς πώληση στην τιμή των 20,74 ευρώ.

Η διαδικασία αυτή θα λάβει χώρα μετά την ολοκλήρωση της τροποποίησης του καταστατικού. Εως τις αρχές του 2002 το αργότερο, η Eureko θα ανακοινώσει τη διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών και το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα δέχεται τις σχετικές προτάσεις πώλησης των μετοχών, το οποίο θα είναι δύο ή τρεις μήνες από την ημερομηνία ανακοίνωσης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα