Και δεύτερο τερματικό ΟΑΣΗΣ στο ΧΑΑ

Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2001 16:29

Τη χορήγηση ενός επιπλέον τερματικού ΟΑΣΗΣ για την αποκλειστική χρήση των εσωτερικών ελεγκτών των ΑΧΕ, αποφάσισε το Δ.Σ. του Χ.Α.Α. εκτιμώντας ότι η ενεργός συνδρομή των μελών θα συμβάλει στην αντιμετώπιση των ανεπιθύμητων χρηματιστηριακών πρακτικών.

Για την αποτελεσματικότερη υλοποίηση της απόφασης του Δ.Σ., το Χ.Α.Α. διοργάνωσε σειρά σεμιναρίων, τα οποία παρακολούθησαν οι εσωτερικοί ελεγκτές των μελών. Κάθε κύκλος σεμιναρίων διήρκεσε εννιά ώρες και πραγματοποιήθηκε στο Περιφερειακό Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Χρηματιστηριακών Υπηρεσιών. Οι εισηγητές ήταν στελέχη του Χρηματιστηρίου και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Παράλληλα, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Χ.Α.Α., ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κ. Σταύρος Θωμαδάκης μίλησε στους εσωτερικούς ελεγκτές με θέμα τη συμβολή τους στην προστασία της εύρυθμης λειτουργίας της χρηματιστηριακής αγοράς. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των σεμιναρίων, αρκετές χρηματιστηριακές εταιρείες έχουν προχωρήσει στην εγκατάσταση των δωρεάν τερματικών. Σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί η εγκατάστασή τους και στις υπόλοιπες.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα