Huawei Watch 3 Series: Το smartwatch που θα σου αλλάξει την ζωή

Sponsored Content
Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 11:30
UPD:17:59

Η HUAWEI δημιούργησε δύο νέα smartwatch που αποτελούν την χρυσή τομή μεταξύ  τεχνολογίας και κομψότητας.

Ταράζει τα νερά στον συνεχώς ανερχόμενο τομέα των έξυπνων ρολογιών η HUAWEI με δύο νέα μοντέλα που αποτελούν επιτομή καινοτομίας και αισθητικής. Το HUAWEI Watch 3 και το HUAWEI Watch 3 Pro ήρθαν για να προσφέρουν στους καταναλωτές μια νέα εμπειρία. Τα δύο smartwatch της HUAWEI με την τεχνολογική τους υπεροχή θέλουν να φέρουν επανάσταση σε μια σειρά από τομείς της καθημερινότητας του σύγχρονου πολίτη την ίδια στιγμή που η εργονομία και το design των δύο συσκευών θα τον κάνουν να αισθάνεται ότι φορά στο χέρι του ένα (hi-tech) κόσμημα. Η σειρά HUAWEI WATCH 3 είναι εξοπλισμένη με αρχιτεκτονική διπλού chipset, όχι μόνο για ενίσχυση της απόδοσης αλλά και για πιο ισορροπημένη επεξεργασία.

Διαγνωστικό κέντρο

Η συνεχής καταγραφή και παρακολούθηση διαφόρων δεδομένων και δεικτών υγείας του κατόχου των δύο νέων μοντέλων είναι μόνο η αρχή της μοναδικής εμπειρίας που προσφέρουν. Το HUAWEI Watch 3 και το HUAWEI Watch 3 Pro φέρνουν νέα επίπεδα στην αλληλεπίδραση, την ανεξάρτητη συνδεσιμότητα και την διασύνδεση δίνοντας απαντήσεις και λύσεις σε κάθε πιθανή κατάσταση μπορεί να εμφανιστεί στην διάρκεια της μέρας στους κατόχους τους.

  • Τα δύο μοντέλα διαθέτουν αισθητήρα θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας που υποστηρίζει την ανίχνευση θερμοκρασίας δέρματος δυνατότητα που προσφέρεται για πρώτη φορά σε κατόχους έξυπνων ρολογιών.
  • Ο κάτοχος του smartwatch μπορεί να παρακολουθεί τα επίπεδα του SpO2 άμεσα μέσω του TruSeen™ 4.5+, το οποίο χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία φωτός για την ακριβή ανίχνευση μορίων οξυγόνου στο αίμα, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας και μεγάλου υψομέτρου. Με τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας του TruSeen™ 4.5+, θα μπορεί να παρακολουθεί τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα του γύρω από το ρολόι.*
  • Η πρόσφατα αναβαθμισμένη τεχνολογία παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού TruSeen™ 4.5 της HUAWEI διαθέτει LED 6-σε-1 και 4 φωτοδιόδους για περισσότερη λήψη φωτός. Ο γυάλινος φακός ζαφείρι επιτρέπει καλύτερη διείσδυση φωτός, χαμηλότερη απόδοση ισχύος και πιο άνετη εμπειρία φθοράς. Επιπλέον, οι προηγμένοι αλγόριθμοι παρέχουν πιο ακριβή ακρίβεια παρακολούθησης του καρδιακού ρυθμού.

Συνεχής υποστήριξη

Η υπενθύμιση στον χρήστη να πλένει τα χέρια του είναι δεδομένης της χρονικής συγκυρίας μια ακόμη εξαιρετικά χρήσιμη υπηρεσία. Η καταγραφή των παλμών και η παρακολούθηση ύπνου για κάποιον που υποφέρει από στρες είναι ορισμένα ακόμη από τα highlights στο προσφερόμενο μενού των δύο μοντέλων.

  • Η ανίχνευση της πτώσης του κατόχου του smartwatch και η εκπομπή σήματος SOS τονίζει τις ικανότητες του και πρόκειται για μια υπηρεσία που θα βρουν εξαιρετικά χρήσιμη εκτός από ηλικιωμένα άτομα και όσοι για οποιοδήποτε λόγο αντιμετωπίζουν προσωρινά ή μακροχρόνια κινητικά προβλήματα.

Το ολοκληρωμένο σύνολο λειτουργιών των δύο smartwatch επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πλήρη εικόνα για την κατάσταση της υγείας τους.

Όσοι δεν ανησυχούν για την κατάσταση της υγείας τους μπορούν να αξιοποιήσουν τα δύο νέα smartwatch με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

  • Τα δύο μοντέλα προσφέρουν στους κατόχους τους πάνω από 100 τρόπους προπόνησης και καταγραφή/παροχή διαφόρων δεδομένων ώστε αυτοί να έχουν πλήρη εικόνα της φυσικής τους κατάστασης και να διατηρούνται αν το επιθυμούν σταθερά σε μια fit κατάσταση. Διαθέτουν 19 επαγγελματικές λειτουργίες, για αθλήματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και 85 προσαρμοσμένες λειτουργίες, με αυτόματη ανίχνευση άσκησης για τους 6 πιο συνηθισμένους τύπους προπόνησης.

Ανεξαρτησία

Παράλληλα τα δύο smartwatch επιτρέπουν στον κάτοχο τους να τα χρησιμοποιεί για να δουν μια σειρά από πληροφορίες για τις οποίες θα έπρεπε να βγάλουν το κινητό τηλέφωνο από την τσέπη ή την τσάντα τους και να το χρησιμοποιήσουν ενώ πλέον το μόνο που έχουν να κάνουν είναι κοιτάξουν τον καρπό τους. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία eSIM, τα δύο μοντέλα μπορούν να λειτουργήσουν και ως ανεξάρτητες συσκευές επικοινωνίας, εφόσον βέβαια ο πάροχός σας προσφέρει αυτή την δυνατότητα. Ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιεί κλήσεις, να ακούει μουσική και να κατεβάζει εφαρμογές χωρίς να είναι συνδεδεμένος στο τηλέφωνο του. Μπορεί επίσης να βγάζει φωτογραφίες με τη δυνατότητα Remote Shutter. Αφού ο κάτοχος ελέγξει την κάμερα του τηλεφώνου του μπορεί να χρησιμοποιήσει την στεφάνη του ρολογιού για μεγέθυνση και σμίκρυνση, για τη σωστή λήψη κάθε φορά.

Ένας ολόκληρος κόσμος στο χέρι σας

Με απλά λόγια το HUAWEI Watch 3 και το HUAWEI Watch 3 Pro δημιουργούν ένα νέο πολύ προσωπικό οικοσύστημα για τον σύγχρονο άνθρωπο που με ένα μικρό, εύχρηστο και καλαίσθητο gadget στα χέρια του μπορεί να παρακολουθεί συνεχώς την πορεία της υγείας του, να γυμνάζεται και να έχει πρόσβαση σε μια σειρά από υπηρεσίες και πληροφορίες πλήρως απεξαρτημένος από άλλες συσκευές.

  • Η κρυπτογράφηση HTTPS προστατεύει τα δεδομένα των ρολογιών κατά τη μεταφορά τους, παρέχοντας στους χρήστες την απαραίτητη για την περίσταση ασφάλεια και ηρεμία ώστε να συνεχίζουν άφοβα και απρόσκοπτα να κάνουν χρήση του συνόλου των δυνατοτήτων και υπηρεσιών των νέων smartwatch της HUAWEI.
  • Οι δημιουργοί των δύο ρολογιών φρόντισαν έτσι ώστε οι κάτοχοι να μην νιώθουν καμία απολύτως ανησυχία ούτε για την αυτονομία των συσκευών τους. Το HUAWEI Watch 3 Pro διαθέτει εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, 5 ημέρες  σε smart mode και 21 ημέρες σε ultra-long battery life mode. Το HUAWEI Watch 3 μπορεί να αντέξει χωρίς φόρτιση για 3  ημέρες σε smart mode και 14 ημέρες σε ultra-long battery life mode.

Προσφορά

Η HUAWEI φρόντισε βάζοντας την «κορδέλα» στο κουτί των δύο ρολογιών της να τα συνοδέψει και με κάτι ακόμη. Με την αγορά του HUAWEI Watch 3 διατίθενται ως δώρο το τα wireless ακουστικά με Active Noise Cancelation HUAWEI FreeBuds 4i και με την αγορά του HUAWEI Watch 3 Pro διατίθενται ως δώρο τα wireless ακουστικά με Active Noise Cancelation HUAWEI FreeBuds Pro.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagramhuaweimobilegr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα