Η μάσκα επιστρέφει στις ΗΠΑ

Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021 23:12

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιστρέφουν στη χρήση μάσκας. Οι πωλήσεις μάσκας αυξήθηκαν κατά 24% την προηγούμενη εβδομάδα στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τον δείκτη Adobe Digital Economy. Οι αναλυτές αναμένουν ότι οι πωλήσεις μάσκας θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο μετά και τις νέες οδηγίες του CDC που ενθαρρύνει τους εμβολιασμένους να φορούν μάσκες σε εσωτερικούς χώρους.

Μετά από μια πτώση της ζήτησης, επανέρχονται: Οι μάσκες, οι οποίες αντιπροσώπευαν το 14% των ακαθάριστων πωλήσεων εμπορευμάτων στο Etsy το 2ο τρίμηνο του 2020, μειώθηκαν στο 3% του πρώτου τριμήνου φέτος. Αλλά μετά τη δημοσίευση της νέας οδηγίας του CDC…

Οι αναζητήσεις για τον όρο «μάσκες» διπλασιάστηκαν στο Google. Η Citigroup, τα καταστήματα Apple, η Disney World και η Disneyland κινήθηκαν γρήγορα για να προμηθευτούν ξανά μάσκες. Άλλοι έμποροι λιανικής πώλησης απλά περιμένουν και παρακολουθούν, αναφέρει το morningbrew.

Αλλά οι εποχές της ανάπτυξης μάλλον έχουν τελειώσει. Η 3M, κατασκευάστια της μάσκας N95, είπε ότι η παγκόσμια ζήτηση έφτασε στο αποκορύφωμά της το πρώτο τρίμηνο του 2021. Και παρόλο που η επιδεινούμενη κατάσταση έχει προκαλέσει ανανεωμένο ενδιαφέρον για τις μάσκες, οι αναλυτές πιστεύουν ότι παρά την πρόσφατη αύξηση των πωλήσεων η κορύφωση της ζήτησης είναι παρελθόν.

naftemporikigr
 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα