Fortune Greece: Οι 20 πιο «αξιοθαύμαστες» εταιρείες στην Ελλάδα

Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 11:20
UPD:11:22

Το Fortune Greece επιβράβευσε τις εταιρείες που αναδείχθηκαν στη μεγαλύτερη έρευνα εταιρικής φήμης στην Ελλάδα που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την KPMG.

Περισσότερα από 1.700 στελέχη της αγοράς από 387 εταιρείες με κύκλο εργασιών μεγαλύτερο των 50 εκατ. ευρώ, συμμετείχαν στην έρευνα, ψήφισαν και ανέδειξαν τις Πιο Αξιοθαύμαστες Επιχειρήσεις για το 2021.

Πρόκειται για τις εταιρείες: Παπαστράτος, ΟΤΕ, Chipita, Pfizer Ελλάς, Aegean Airlines, ΑΒ Βασιλόπουλος, Μυτιληναίος, Coca Cola Τρία Έψιλον, Πλαίσιο Computers, Καρέλιας, Ηπειρώτικη Βιομηχανία Εμφιαλώσεων "Βίκος", Τιτάν, Κορρές, Abbvie Φαρμακευτική, Isquare, Adidas Hellas, Mondelez Ελλάς, Όμιλος Σαράντη, Eurobank και Αθηναϊκή Ζυθοποιία. 

Η βράβευση των Πιο Αξιοθαύμαστων Επιχειρήσεων στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση την Πέμπτη 22 Ιουλίου στο Four Seasons Astir Palace Hotel.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας, Χρήστος Δήμας, ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης Γιάννης Μαστρογεωργίου, ο διευθύνων σύμβουλος της Chipita, Σπύρος Θεοδωρόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος της Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης, η πρόεδρος της ΕΕΔΕΓΕ, Σοφία Εφραίμογλου, η διευθύνουσα σύμβουλος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, Αθηνά Χατζηπέτρου, η ιδρύτρια και CEO της People for Business, Ρεβέκκα Πιτσίκα, μαζί με τους επικεφαλής των 20 εταιρειών που βραβεύτηκαν.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα