Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Δευτέρα, 16 Απριλίου 2007 10:04

Fortius Finance: «Η καταγραφή νέων υψηλών έτους δεν επετεύχθη με αύξηση της καθαρής συναλλακτικής δραστηριότητας τουλάχιστον πάνω από τα €400 εκ. διατηρώντας μέρος της επιφυλακτικότητάς μας για τη βραχυπρόθεσμη πορεία της αγοράς.

»Τα ελαφρώς καλύτερα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου αναμένεται να μεταφέρουν το ενδιαφέρον στις μετοχές του εν λόγω τίτλου σήμερα, όπου οι πιθανότητες συνέχισης της ανοδικής κίνησης του ΓΔ, παρουσιάζονται αυξημένες βάσει της πορείας των ξένων δεικτών (άνοδος της Wall Street την Παρασκευή και του Τόκιο σήμερα το πρωί).

Από τεχνικής απόψεως, ζητούμενο είναι η διατήρηση του ΓΔ πάνω από τις 4.800 μονάδες με αυξημένο καθαρό τζίρου για τουλάχιστον τρεις συνεδριάσεις, με την επόμενη αντίσταση να βρίσκεται στις 4.850 μονάδες».

Euroxx: «Με σημαντικά κέρδη 2,45% έκλεισε η προηγούμενη χρηματιστηριακή εβδομάδα και σε νέα υψηλά 6,5 και πλέον ετών, με κύριο καθοδηγητή τη μετοχή της Εθνικής τράπεζας που έκλεισε σε νέα υψηλά 52 εβδομάδων... Για σήμερα εκτιμάται ότι η χρονοσειρά τιμών του Χ.Α. θα κινηθεί στα τρέχοντα επίπεδα με το βλέμμα στραμμένο στο άνοιγμα των Ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα