Αύξηση κερδών - κύκλου εργασιών «βλέπει» η Intralot για το 2007

Τετάρτη, 18 Απριλίου 2007 14:59

Ο κύκλος εργασιών της Intralot αναμένεται να φθάσει φέτος τα € 880 εκατ. και τα κέρδη μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας τα €115 εκατ., σημειώνοντας αύξηση 11,2% και 10% αντίστοιχα, σε σχέση με το 2006.

Την παραπάνω εκτίμηση διατύπωσε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της INTRALOT Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος κατά τη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης των μετόχων.

«Η INTRALOT πρωταγωνιστεί πλέον σε όλο τον πλανήτη, διαθέτοντας τερματικά συστήματα στα πλέον Ανατολικά σημεία του πλανήτη που είναι τα Νησιά Τσάταμ στη Νέα Ζηλανδία έως τα πλέον δυτικά που είναι τα Νησιά Πάσχα στη Χιλή. Με την εμπιστοσύνη που της δείχνουν ακόμα και οι πιο απαιτητικοί πελάτες της και τις διακρίσεις που κέρδισε μέσα στο 2006, η INTRALOT έχει καθιερωθεί στο παγκόσμιο στερέωμα του κλάδου αλλά και του ευρύτερου επιχειρηματικού σκηνικού», δήλωσε ο κ. Αντωνόπουλος.

Όσον αφορά στις βλέψεις της εταιρείας, ο διευθύνων σύμβουλος της Intralot είπε ότι αυτές διαμορφώνονται σε συνάρτηση με τις εξελίξεις του κλάδου σε διεθνές επίπεδο: «Στις ιδιωτικοποιήσεις κρατικών Λοταριών σε διάφορες χώρες και ειδικά στις ΗΠΑ αλλά και στην αναμενόμενη απελευθέρωση των εθνικών αγορών τυχερών παιχνιδιών, όπως ήδη συνέβη με την Ιταλία αλλά και όπως αναμένεται να διαμορφωθεί ανάλογα το τοπίο στην Ισπανία αλλά και σε άλλες χώρες. Η INTRALOT θα συνεχίσει την αναπτυξιακή της πορεία και την επιτυχή διείσδυσή της στις διεθνείς αγορές, προσφέροντας προστιθέμενη αξία τόσο στους πελάτες όσο και στους μετόχους της».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα