ΕΙΔΗΣΕΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΙΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΩΝ - ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓ

Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 17:27
UPD:23:59

                                                                                                                                               

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΟΡΙΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΩΝ - ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΣΕ ΣΩΜΑ

 

Η εταιρεία με την επωνυμία «ΕΙΔΗΣΕΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑΣ-ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΗΧΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ -ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ» και το διακριτικό τίτλο «NEWSPHONE HELLAS S.A.» (η «Εταιρεία») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, κατόπιν του ορισμού των τρίτων προσώπων, μη μελών Δ.Σ., κ.κ. Δημητρίου Παναγώτα και Κωνσταντίνου Αλεξίου από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας της 13.07.2021, ως μελών της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρίας, αφού διακριβώθηκε ότι πληρούν τις προϋποθέσεις του άρθρου 44 του ν. 4449/2017 καθώς και τις προϋποθέσεις ανεξαρτησίας του άρθρου 4 του ν. 3016/2002 και του άρθρου 9 του ν. 4706/2020, και της εξουσιοδότησης του Διοικητικού Συμβουλίου από την ίδια Γενική Συνέλευση να ορίσει ως μέλος της Επιτροπής Ελέγχου το ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ., σύμφωνα με τα οριζόμενα στο  άρθρο 44 του ν. 4449/2017, όπως ισχύει, το Διοικητικό Συμβούλιο, κατά τη συνεδρίασή του στις 14.07.2021, όρισε ως μέλος της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρίας, το ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ., κ. Θεόδωρο Παπαηλιού.

 

Ο ορισμός του ως άνω μέλους της Επιτροπής Ελέγχου από το ΔΣ, έγινε, αφού διακριβώθηκε ότι πληροί τις προϋποθέσεις του άρθρου 44 του ν. 4449/2017, όπως ισχύει.

 

Σημειώνεται ότι η θητεία της Επιτροπής Ελέγχου συμπίπτει με την θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου, ήτοι είναι πενταετής, παρατεινόμενη μέχρι τη λήξη της προθεσμίας εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη τακτική Γενική Συνέλευση και μέχρι τη λήψη της σχετικής αποφάσεως, και μη δυνάμενη να υπερβεί τα έξι έτη.

 

Επιπλέον, σημειώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο κατά την ως άνω συνεδρίασή του ενέκρινε και υιοθέτησε τον επικαιροποιημένο Κανονισμό Λειτουργίας της Επιτροπής Ελέγχου, ο οποίος έχει καταρτιστεί, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 10 ν. 4706/2020 και στο άρθρο 44 παρ. 1 περ. η) του ν. 4449/2017, και τροποποιεί και αντικαθιστά τον υφιστάμενο Κανονισμό Λειτουργίας της Επιτροπής Ελέγχου.

 

Τέλος, σημειώνεται ότι η Επιτροπή Ελέγχου κατά τη συνεδρίαση της στις 15.07.2021 αποφάσισε τον ορισμό του τρίτου μέλους, μη μέλους Δ.Σ., κ. Δημητρίου Παναγώτα, ως Προέδρου αυτής και συγκροτήθηκε σε σώμα.

 

Περαιτέρω, το Διοικητικό Συμβούλιο κατά την ως άνω συνεδρίαση της 14.07.2021, όρισε ως μέλη της Επιτροπής Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων τους εξής:

 

1.            Σπυρίδωνα Πυρομάλη, Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

2.            Στέφανο Τζανάκη, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

3.            Θεόδωρο Παπαηλιού,  Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

 

Σημειώνεται ότι η ως άνω σύνθεση της Επιτροπής Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων πληροί τις προϋποθέσεις του άρθρου 10 παρ. 3 του ν. 4706/2020.

 

Η θητεία της Επιτροπής Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων είναι τετραετής.

Επιπλέον, σημειώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο κατά την ως άνω συνεδρίασή του ενέκρινε και υιοθέτησε τον Κανονισμό Λειτουργίας της Επιτροπής Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων, ο οποίος καταρτίστηκε σύμφωνα με τα άρθρα 10-12 του ν. 4706/2020.

 

Τέλος, σημειώνεται ότι η Επιτροπή Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων κατά τη συνεδρίαση της στις 15.07.2021 αποφάσισε τον ορισμό του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ., κ. Θεόδωρου Παπαηλιού, ως Προέδρου αυτής και συγκροτήθηκε σε σώμα.

 

 

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα