ΟΤΕ: Εκστρατεία ενημέρωσης για τις ευρυζωνικές υπηρεσίες

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2007 12:51

Για δεύτερη χρονιά συνεχίζει ο ΟΤΕ το πρόγραμμα «ΟΤΕ On the Broadband» με στόχο την ενημέρωση και εξοικείωση του ευρύτερου κοινού με το internet και ιδιαίτερα τις ευρυζωνικές υπηρεσίες.

Με βασικό μήνυμα «κάνε τη ζωή σου πιο εύκολη» η κινητή μονάδα «ΟΤΕ on the Broadband» φέρνει την ευρυζωνικότητα πιο κοντά στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδιαίτερα στην περιφέρεια.

Μετά από μια επιτυχημένη περιοδεία σε 17 πόλεις – σταθμούς το 2006, η τεχνολογική Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης «ΟΤΕ on the Broadband» θα βρεθεί και φέτος σε κεντρικά σημεία 18 πόλεων, ενημερώνοντας τους επισκέπτες για τα οφέλη του internet και δίνοντάς τους τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις ευρυζωνικές ταχύτητες και να κερδίσουν πολλά και ενδιαφέροντα «τεχνολογικά» δώρα.

Ο φετινός κύκλος των επισκέψεων ξεκινάει από το «Athens Video Art Festival», που θα πραγματοποιηθεί στις 27, 28 και 29 Απριλίου στη Τεχνόπολη (Γκάζι).

Ακολουθούν, κατά τους μήνες Μάιο και τον Ιούνιο, οι εξής πόλεις: Κόρινθος, Πάτρα, Πύργος, Αγρίνιο, ¶ρτα, Κέρκυρα, Ιωάννινα, Καστοριά, Κοζάνη, Βέροια, Κατερίνη, Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Βόλος, Λαμία, Χαλκίδα.

Στο ειδικό site που έχει σχεδιαστεί για το πρόγραμμα www.otebroadband.gr κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να «ξεναγηθεί» on-line, να δει videos και φωτογραφίες από τις διάφορες πόλεις που επισκέπτεται ή να «κατεβάσει» παιχνίδια.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα