Η Eurolife FFH στήριξε το HIGGS Donors Speed Dating Event

Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021 10:28
UPD:10:36

Η ετήσια εκδήλωση-θεσμός που φέρνει κοντά ΜΚΟ, επιχειρήσεις, κοινωφελή ιδρύματα και πρεσβείες του HIGGS είχε την υποστήριξη της Eurolife FFH.

Το 5ο HIGGS Donors Speed Dating Event πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Ιουλίου, με τη συμμετοχή 104 μη κερδοσκοπικών οργανώσεων και 40 εκπροσώπων από επιχειρήσεις, κοινωφελή ιδρύματα και πρεσβείες. Στόχος της εκδήλωσης ήταν να δώσει στους εκπροσώπους των ΜΚΟ τη δυνατότητα να παρουσιάσουν το έργο και τις δράσεις τους σε υποψήφιους χρηματοδότες, μέσα από σύντομες συναντήσεις που βασίζονται στη λογική του speed dating. Η φετινή διοργάνωση, με κριτήριο την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων, πραγματοποιήθηκε online.

Για τη Eurolife FFH, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, έχει ιδιαίτερη αξία να βρίσκεται στο πλευρό της κοινωνίας των πολιτών, υποστηρίζοντάς τη με πράξεις. Η εταιρεία συναντήθηκε διαδικτυακά με εκπροσώπους από 20 διαφορετικές ΜΚΟ, των οποίων η δράση αναπτύσσεται σε θέματα όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα, η υγεία, η κοινωνική πρόνοια, ο πολιτισμός, το περιβάλλον και η νεανική και γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Ως μεγάλος χορηγός του 5ου HIGGS Donors Speed Dating Event, η Eurolife FFH συμμετείχε ενεργά στον διάλογο με την κοινωνία των πολιτών.

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα