Otesat-Maritel: Συνεργασία με Iridium Satellite

Δευτέρα, 23 Απριλίου 2007 14:03

Την υπογραφή σύμβαση συνεργασίας ανακοίνωσαν σήμερα η Otesat-Maritel και η Iridium Satellite LLC, σύμφωνα με την οποία η Otesat-Maritel ορίστηκε επίσημος διανομέας της Iridium παγκοσμίως.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η συμφωνία αυτή σηματοδοτεί για την Otesat-Maritel την περαιτέρω διεύρυνση του εμπορικού χαρτοφυλακίου της με την ένταξη σε αυτό των δορυφορικών προϊόντων Iridium, αλλά και την ενδυνάμωση της θέσης της στην ελληνική και τη διεθνή τηλεπικοινωνιακή αγορά δορυφορικών υπηρεσιών.

Η εταιρεία Iridium Satellite LLC παρέχει υπηρεσίες φωνής, fax και data, οι οποίες απευθύνονται σε ξηρά, αέρα και θάλασσα με παγκόσμια κάλυψη συμπεριλαμβανομένου των πέντε ωκεανών και των δύο πόλων. Η εταιρεία παρέχει τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες κυρίως σε περιοχές που είναι αδύνατη οποιαδήποτε άλλη μορφή επικοινωνίας, διαθέτοντας ένα από τα μεγαλύτερα σύστημα 66 διασυνδεδεμένων δορυφόρων χαμηλής γήινης τροχιάς (LEO). Επιπλέον είναι ένας από τους κυριότερους παρόχους δορυφορικών υπηρεσιών του Αμερικανικού Υπουργείου Αμύνης (U.S. DoD) και διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων με περισσότερους από 150 συνεργάτες.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα