7+1 ιδέες για χρήσιμα εταιρικά δώρα!

Sponsored Content
Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2021 11:10
UPD:11:11

Σίγουρα θα γνωρίζετε ότι ένα «καλό» λογότυπο είναι το κλειδί για την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επιχείρησής σας.

Έχετε όμως σκεφτεί ότι η τοποθέτηση αυτού του λογότυπου σε εταιρικά δώρα είναι ο καλύτερος τρόπος για να το αξιοποιήσετε στο έπακρο;

Η εταιρεία ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ Α.Ε. με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των διαφημιστικών προϊόντων γνωρίζει τη δύναμη που έχουν τα εταιρικά δώρα και το πώς επηρεάζουν θετικά το brand σας. Σας προτείνει, λοιπόν, ιδέες για διαφημιστικά δώρα – δημιουργικές και χρήσιμες, για κάθε γούστο!

Διαφημιστικά μπλουζάκια – Ο «βασιλιάς» των εταιρικών δώρων

Είναι αλήθεια ότι τα διαφημιστικά μπλουζάκια είναι από τα πιο δημοφιλή branded είδη. Αυτό όμως συμβαίνει γιατί πρόκειται για ένα εταιρικό δώρο που χρησιμοποιείται κατά κόρον!

Ένα T-shirt της Stedman με το logo της επιχείρησής σας είναι ένα κομμάτι που έχει πολλές πιθανότητες να χρησιμοποιείται καθημερινά, και άρα να επιδράσει θετικά στην επωνυμία σας.

Εταιρικά στυλό – Η σημασία της απλότητας

Τα διαφημιστικά πλαστικά στυλό αποτελούν ίσως την πιο οικονομική μορφή εταιρικής διαφήμισης.

Επιλέξτε διαφημιστικά μεταλλικά στυλό αν δε θέλετε να επιβαρύνετε το περιβάλλον με περισσότερο πλαστικό, αλλά και οικολογικά, που θα αφήσουν σίγουρα τις καλύτερες εντυπώσεις στους χρήστες.

Διαφημιστικές κούπες – Η πρωινή συνήθεια

Ένα ακόμα χρήσιμο επιχειρηματικό δώρο που δεν πρέπει καμία εταιρεία να παραβλέψει είναι οι διαφημιστικές κούπες.

Πολύς κόσμος χρησιμοποιεί κούπες τόσο στο σπίτι όσο και στο γραφείο, οπότε οι πιθανότητες να δουν το όνομα της εταιρείας σας πολλοί άνθρωποι είναι μεγάλες.

Οι κούπες sublimation, στις οποίες το τύπωμα γίνεται με θερμική μεταφορά, αποτελούν ένα από τα πιο χρήσιμα εταιρικά δώρα, τα οποία μάλιστα αντέχουν στο χρόνο, καθώς τα σχέδια δεν ξεθωριάζουν και δε χαλάνε κατά την πλύση.

Πάνινες διαφημιστικές τσάντες – Οι σύμμαχοι του περιβάλλοντος

Τώρα που η πλειοψηφία των αγοραστών έχει ευαισθητοποιηθεί σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος, οι υφασμάτινες τσάντες έχουν γίνει ανάρπαστες. Ευρύχωρες και με αντοχές, οι πάνινες διαφημιστικές τσάντες βρίσκονται πλέον σε κάθε σπίτι, έτοιμες για τα καθημερινά ψώνια.

Θεωρείται ένα από τα πιο χρήσιμα διαφημιστικά δώρα, καθώς οι αποδέκτες του θα το χρησιμοποιούν σε εξωτερικούς χώρους, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες η επωνυμία σας να αποτυπωθεί στη μνήμη όσων τη δουν.

Διαφημιστικά μπρελόκ – Η διακριτική διαφήμιση

Τα μπρελόκ είναι χρηστικά και εύκολα προσαρμόσιμα στις ανάγκες της επιχείρησής σας, αποτελώντας έτσι ένα διακριτικό τρόπο διαφήμισης.

Αν επιλέξετε υφασμάτινα διαφημιστικά μπρελόκ, τότε το χρώμα τους μπορεί να ταιριάζει τέλεια με τα χρώματα της εταιρικής σας ταυτότητας. Αντίστοιχα, στα διαφημιστικά μεταλλικά μπρελόκ, υπάρχει πληθώρα χρωμάτων και σχημάτων, ενώ μπορούν και να χαραχθούν για ακόμα πιο εύκολη προσαρμογή στις απαιτήσεις σας.

Διαφημιστικά καπέλα – Η καλύτερη λύση για το καλοκαίρι

Τα καπέλα θεωρούνται ένα απαραίτητο αξεσουάρ ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, τόσο από άποψη στιλ αλλά και προστασίας. Στην εταιρεία ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ Α.Ε. μπορείτε να βρείτε διαφημιστικά καπέλα σε χονδρική πώληση, που αποτελούν ένα εξαιρετικό εταιρικό δώρο, για άνδρες και γυναίκες, σε πλήθος χρωμάτων.

Διαφημιστικά πλαίσια πινακίδων αυτοκίνητου – Διαφήμιση εν κινήσει

Ένα πλαίσιο πινακίδας μπορεί να μην είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεστε εταιρικά δώρα. Αυτός είναι όμως και ο λόγος που θεωρούνται τόσο ξεχωριστά και αφήνουν θετικές εντυπώσεις. Τα διαφημιστικά πλαίσια πινακίδων αυτοκίνητου που φέρουν το λογότυπο της εταιρείας σας εμφανίζονται σε δεκάδες ή και εκατοντάδες άλλους οδηγούς κάθε μέρα, καθιστώντας το brand σας εύκολα αναγνωρίσιμο!

Διαφημιστικά θερμός – Για κάθε εποχή και περίσταση

Χιλιάδες άνθρωποι χρησιμοποιούν καθημερινά θερμός και μπουκάλια πολλαπλών χρήσεων.

Είτε απλά για να διατηρήσουν τον καφέ τους ζεστό στο γραφείο το χειμώνα, είτε το αναψυκτικό τους δροσερό στην παραλία το καλοκαίρι, τα θερμός έχουν αποκτήσει πλέον φανατικούς θαυμαστές. Προσθέστε στη λίστα και όσους τα προτιμούν για να προστατεύσουν το περιβάλλον ή ενώ γυμνάζονται, και θα καταλάβετε γιατί ένα μεταλλικό μπουκάλι αποτελεί σίγουρη λύση για την αναγνωρισιμότητα του brand σας, αλλά και ένα εξαιρετικό εταιρικό δώρο που θα προσφέρει χαρά στον παραλήπτη του!

Δείτε τώρα όλα τα εταιρικά δώρα της εταιρείας ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ Α.Ε. και επιλέξτε όσα ανταποκρίνονται στις ανάγκες της δικής σας εταιρείας για να την αναδείξετε με πρωτότυπα και αξιόπιστα προϊόντα.

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα