Η Altec στην Ενωση Θεσμικών Επενδυτών

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2007 14:49

Τους άξονες πάνω στους οποίους θα βασιστεί η ανάπτυξη του Ομίλου Altec τα επόμενα χρόνια ανέπτυξε σήμερα ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Θανάσης Αθανασούλης στη διάρκεια παρουσίασης της εταιρείας στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.

Σε ό,τι αφορά την μητρική εταιρεία, όπως ανέφερε ο κ. Αθανασούλης, θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην επέκτασή της στις αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, τόσο με την ενδυνάμωση των δραστηριοτήτων της, στις περιοχές που ήδη η εταιρεία έχει παρουσία, όσο και με την ανάπτυξή της σε χώρες που σήμερα δεν έχει δραστηριότητα, αλλά παρουσιάζονται ευκαιρίες.

Έχουν ήδη σχεδιαστεί και σύντομα θα παρουσιαστούν στην αγορά τα νέα προϊόντα software, που αποτελούν εξέλιξη των ήδη επιτυχημένων λύσεων Κεφάλαιο, xLINE, Atlantis.

Παράλληλα, όπως αναφέρθηκε, γίνεται καλύτερη αξιοποίηση και διαχείριση της ακίνητης περιουσίας της Altec, μέσα από την οποία θα προκύψουν σημαντικά οφέλη για την επιχείρηση. Μέσα στους επόμενους δύο μήνες, θα είναι έτοιμα τα νέα γραφεία του Ομίλου στο Μαρούσι, όπου θα στεγαστούν οι δραστηριότητες όλων των θυγατρικών εταιριών του Ομίλου.

Αναφερόμενος στη Microland, ο κ. Αθανασούλης τόνισε ότι η εξάπλωση του δικτύου Franchise της εταιρείας είναι ήδη ταχύτατη, με στόχο να φτάσει τα 350 σημεία πώλησης, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Τέλος έγινε εκτενής αναφορά στα οικονομικά μεγέθη του Ομίλου Altec.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα