Aegean Airlines: Προσφορές φθηνών αεροπορικών ναύλων

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2007 09:43

ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ στο επιβατικό κοινό να εξασφαλίσει αεροπορικά εισιτήρια για το εσωτερικό και το εξωτερικό, σε πολύ χαμηλές τιμές, παρέχει η Aegean Airlines, η οποία παράλληλα εγκαινιάζει ένα νέο τρόπο επικοινωνίας, καθώς ανακοινώνει τις τιμές των ναύλων, στην πραγματική τους αξία, συμπεριλαμβάνοντας, δηλαδή, όλους τους αναλογούντες φόρους, τα τέλη αεροδρομίων και τον επίναυλο καυσίμων.

Σε ανακοίνωση της Aegean Airlines αναφέρεται ότι, η εταιρεία προσφέρει 230.000 εισιτήρια που συμπεριλαμβάνουν και όλους τους φόρους αεροδρομίων και ξεκινούν από 39 ευρώ για το εσωτερικό και από 59 ευρώ για το εξωτερικό με αναχώρηση από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Στο εσωτερικό

Συγκεκριμένα για πτήσεις εσωτερικού και για αναχώρηση από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας προς: Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Ηράκλειο, Χανιά, Κω, Μυτιλήνη, Χίο, Αλεξανδρούπολη, Μύκονο, Σαντορίνη, Ιωάννινα, Καβάλα, Κέρκυρα και Σάμο, η τιμή του εισιτηρίου ξεκινά από 39 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων και των φόρων.

Αντίστοιχα, για πτήσεις εσωτερικού, από όλα τα άλλα αεροδρόμια της χώρας προς την Αθήνα η τιμή του εισιτηρίου ξεκινά από 26 ευρώ. Η διαφορά αυτή οφείλεται στους φόρους και τα τέλη αεροδρομίων, που διαφέρουν από αεροδρόμιο σε αεροδρόμιο.

Στην Ευρώπη

Σε ό,τι αφορά τις πτήσεις εξωτερικού, το εισιτήριο από Αθήνα προς ευρωπαϊκούς προορισμούς: Ρώμη, Μιλάνο, Μόναχο, Φραγκφούρτη, Ντίσελντορφ, Στουτγάρδη, Λάρνακα, Βουκουρέστι, Σόφια κοστίζει 59 ευρώ, ενώ από Θεσσαλονίκη ή Ηράκλειο για απευθείας πτήσεις η τιμή ξεκινάει από 44 ευρώ.

Στην ανακοίνωση της εταιρείας διευκρινίζεται ότι, οι ανωτέρω τιμές αφορούν απλή μετάβαση, προϋποθέτουν αγορά εισιτηρίου σημαντικό διάστημα πριν την πτήση και υπόκεινται σε περιορισμούς. Στις τιμές συμπεριλαμβάνονται ο επίναυλος καυσίμων, καθώς και όλοι οι φόροι αεροδρομίων.

Εφόσον η αγορά γίνει μέσω τηλεφωνικού κέντρου ή των γραφείων της εταιρείας υπάρχει επιβάρυνση 10 ευρώ ανά εισιτήριο εσωτερικού και 20 ευρώ ανά εισιτήριο εξωτερικού. Μέσω του www.aegeanair.com δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα