Αυτοκίνητο «καλύτερα και από δικό μας»

Sponsored Content
Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021 10:00

Τα τελευταία χρόνια, οι συνθήκες της αγοράς, οι απαιτήσεις των καταναλωτών, καθώς και απρόβλεπτοι παράγοντες που επηρεάζουν καθοριστικά το κοινωνικοοικονομικό γίγνεσθαι, αποδυναμώνουν την έννοια της κτήσης ενός αυτοκινήτου, ενισχύοντας ολοένα και περισσότερο το ασφαλές και λειτουργικό πλαίσιο, που δίνει έμφαση στη χρήση. Πρόκειται για μια ολόκληρη φιλοσοφία, ένα νέο τρόπο ζωής με έξυπνο, οικονομικό προγραμματισμό που επιγράφεται leasing. Αυτή, ακριβώς, η ευέλικτη φιλοσοφία «μιλά» στον ιδιώτη και τον επαγγελματία κάθε είδους, οδηγώντας τους σε ώριμες αποφάσεις, με βάση τις πραγματικές ανάγκες σε κάθε τομέα δραστηριότητάς τους. Το ξέρουμε όλοι και όλες, λίγο-πολύ, ότι στην Ελλάδα, είμαστε αρκετά …συντηρητικοί, ακολουθώντας, αρκετές φορές, νόρμες και κανόνες του παρελθόντος.

Εξέλιξη των κανόνων

Μάλιστα, η νέα γενιά είθισται να ακολουθεί το μοντέλο της προηγούμενης, χωρίς να το αλλάζει. Αν, ωστόσο, κρατήσουμε από το χθες όλες τις παραδοσιακές αξίες, εφαρμόζοντας σε αυτές μοντέρνα εργαλεία και μεθόδους, μπορούμε, πράγματι, να μιλήσουμε για πρόοδο και ανάπτυξη είτε σε επίπεδο επαγγελματικό είτε σε προσωπικό. Πάνω στη συγκεκριμένη λογική κινείται η LeasePlan, δείχνοντας στο κοινό έναν ανοιχτό δρόμο εξέλιξης. Διότι, όντως, δουλεύουμε με ό,τι είναι δικό μας αλλά και με ό,τι είναι …σαν δικό μας. Αν το καλοσκεφτούμε, μια ιδέα είναι όλα. Αν οι υπηρεσίες που σου παρέχει μια εταιρία λειτουργικής μίσθωσης σε καλύπτουν πλήρως, στην καθημερινότητά σου, δίχως περιττό κόπο και χρήμα, άρα, με λιγότερο πονοκέφαλο για διαδικασίες χρονοβόρες και κουραστικές, τότε οι λέξεις που είχες ως κανόνα, παύουν να έχουν σημασία πια. Η LeasePlan, λοιπόν, μας προτρέπει να εξελίξουμε τους κανόνες!

Ευελιξία και σταθερότητα

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, αυτός που σέβεται το χθες μπορεί να αλλάξει το σήμερα και, έτσι, να πάει ακόμη παραπέρα σε ένα ελπιδοφόρο αύριο. Αν γίνει αντιληπτό σε μεγάλη μερίδα των καταναλωτών ότι τώρα είναι η ώρα για ανανέωση, επιλέγοντας τα Special Deals της εταιρίας, οδηγούμε καινούργιο αυτοκίνητο με leasing απολαμβάνοντας ευελιξία και σταθερό μίσθωμα που περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες, όπως ασφάλιση και συντήρηση. Ειδικότερα, στην περίπτωση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, είναι απαραίτητο να μην μένουν στο παρελθόν. Οφείλουν  να εξελίσσουν τους κανόνες της επιχείρησής τους επιλέγοντας το leasing και ανανεώνοντας τον στόλο τους, με πλήρες πακέτο ασφαλιστικής κάλυψης, όχημα αντικατάστασης και φορολογικά οφέλη. Στην LeasePlan, εξειδικευμένοι σύμβουλοι μπορούν να δώσουν λύσεις σε κάθε ενδιαφερόμενο προκειμένου να καθοριστεί το μίσθωμα που ανταποκρίνεται στον προγραμματισμό του. Πρόσθετα έξοδα που ακολουθούν τη χρήση ενός αυτοκινήτου όπως τα τέλη κυκλοφορίας, η ασφάλιση, το service ή, ακόμη, απρόβλεπτες βλάβες, δεν πρόκειται να προβληματίσουν, καθώς καλύπτονται από το συμφωνημένο μηνιαίο μίσθωμα.

Ναι, γίνεται συνήθεια…

Με τη λήξη, δε, του συμβολαίου οι πελάτες μπορούν να περάσουν στο επόμενο μοντέλο της αρεσκείας τους ή και να αγοράσουν το όχημα που χρησιμοποιούσαν σε ανταγωνιστική τιμή, αν και όλα δείχνουν πως το leasing θα γίνει αγαπημένη συνήθεια, με διαρκή εναλλαγή μοντέλων από τους χρήστες, στην προοπτική του χρόνου. Πρόκειται για μια διαδικασία «απελευθερωτική», η οποία ανοίγει νέους ορίζοντες στη σχέση μας με το αυτοκίνητο, καθώς μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών ανάλογα με το status στο οποίο βρισκόμαστε κάθε φορά, αλλά και τις επιθυμίες μας. Περισσότερες πληροφορίες στο site της LeasePlan προκειμένου να ενημερωθείτε για τα πλεονεκτήματα και τα προνόμια της υπηρεσίας, αλλά και όλες τις νέες προσφορές (Special Deals).

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα