Aνάκληση αυτοκινήτων Fiat Ducato

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2007 15:34

Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Fiat Ducato με κινητήρα 2.0 JTD εκτελούν η Fiat Auto Hellas, αποκλειστικός εισαγωγέας των καινούργιων αυτοκινήτων μάρκας Fiat, Lancia και Alfa Romeo στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου.

Όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή κ. Γιάννης Οικονόμου, η ανάκληση αφορά συνολικά 128 οχήματα, των οποίων το πλαίσιο περιλαμβάνεται στο διάστημα από 7000022 έως 7574570, και στα οποία καθορίστηκε μία τεχνική επέμβαση προκειμένου να αποφευχθεί η πιθανότητα εισροής νερού στις βαλβίδες EGR, με επόμενο τη δημιουργία πάγου στο εσωτερικό της σωλήνωσης, μεταξύ της αντλίας κενού και του σερβόφρενου όταν υπάρχουν χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες, και με αποτέλεσμα την μειωμένη ικανότητα υποβοήθησης του σερβοφρένου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία FIAT για να γίνει έλεγχος και αντικατάσταση της ηλεκτροβαλβίδας EGR.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμμή επικοινωνίας της FIAT AUTO HELLAS S.A. στο τηλέφωνο 800.11.500.800.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα