Παγωτό ημέρας από τα bread Factory

Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 22:07
UPD:22:10
facebook.com/breadfactorygr

Συνεχίζουν την αναπτυξιακή τους πορεία τα Bread Factory με την προσθήκη νέων concept, διεύρυνση των κωδικών αλλά και ενδυνάμωση των ηλεκτρονικών πωλήσεων. Συγκεκριμένα τα Bread Factory προσθέτουν μια ακόμη γευστική γωνιά την Angolo di Gelato (η Γωνιά του Παγωτού) συμπληρώνοντας έτσι το επιτυχημένο concept του Food Mall με παρουσία σε Αττική και επαρχία.

Τα Bread Factory προχώρησαν στη δημιουργία νέου τμήματος παραγωγής φρέσκου παγωτού ημέρας με αυθεντική ιταλική συνταγή σε συνεργασία με Ιταλούς pastry Chef της Angolo di Gelato, φέρνοντας μια νέα πρόταση στο καταναλωτικό κοινό.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το concept των Food Malls Bread Factory, αναπτύσσεται καθημερινά με στόχο να φέρει πιο κοντά στους καταναλωτές γευστικές προτάσεις του σχεδιάζοντας και δημιουργώντας προϊόντα, που να ανταποκρίνονται κατά τον καλύτερο τρόπο στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών τους .

Η νέα πρόταση των Bread Factory φρέσκου παγωτού ημέρας στηρίζεται σε αυθεντική ιταλική συνταγή η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με Ιταλούς pastry Chef με 13 ιδιαίτερες γεύσεις και τρεις (3 ) γεύσεις σορμπέ. 

Τα Bread Factory, αποτελούν πολυχώρους τροφίμων στους οποίους εργάζονται πάνω από 1500 άτομα, η μέση επισκεψιμότητα, κυμαίνεται σε περισσότερους από 2.000 πελάτες ημερησίως (ανά κατάστημα) και η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει περίπου 1.000 κωδικούς, είδη αρτοποιείου, ζαχαροπλαστικής, έτοιμα γεύματα, καφέ αλλά και ξεχωριστό τμήμα με τυποποιημένα τρόφιμα και ποτά από επιλεγμένους παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα