Ιασώ: Νέος διευθύνων σύμβουλος

Τετάρτη, 02 Μαΐου 2007 12:40

Ο κ. Ιωάννης Τρομπούκης αναλαμβάνει νέος διευθύνων σύμβουλος της Ιασώ Α.Ε. σύμφωνα με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας στις 30.4.2007. Η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου έχει πλέον ως εξής:

Εκτελεστικά μέλη:

Ιωάννης Ζολώτας, Πρόεδρος. Παρασκευάς Πετρόπουλος, Α΄Αντιπρόεδρος. Λάμπρος Μήτρου, Β' Αντιπρόεδρος. Γεώργιος Σταματίου, Διευθύνων Σύμβουλος. Κωνσταντίνος Κανελλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος. Ηλίας Τριανταφύλλου, Διευθύνων Σύμβουλος. Ιωάννης Τρομπούκης, Διευθύνων Σύμβουλος.

Μη εκτελεστικά μέλη: Παναγιώτης Θεοφανάκης, Μέλος. Στυλιανός Ζαρκινός, Μέλος. Ηλίας Χείλαρης, Μέλος. Διονύσιος Καραμαλίκης, Μέλος.

Ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη: Σπυρίδων Δημητρουλέας. Ηλίας Πετρόπουλος.

Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε επίσης τη σύγκληση τακτικής γενικής συνέλευσης την Τετάρτη 23.5.2007 και ώρα 12.00 μ. στα γραφεία της εταιρείας.

Το δ.σ. θα προτείνει στη γενική συνέλευση μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής κατά 1,00 ευρώ με σκοπό την αναλογική πραγματική διανομή αυτής στους μετόχους.

Το διοικητικό συμβούλιο σημειώνει ότι «πάγια πολιτική του είναι η επαύξηση της μετοχικής απόδοσης με την παροχή ρευστότητας στους μετόχους. Η πολιτική αυτή θα συνεχιστεί και στο μέλλον, σε συνδυασμό με την εξυπηρέτηση του επενδυτικού προγράμματος της εταιρείας και την αναπτυξιακή της πολιτική».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα