Credit Suisse: Επικεφαλής σε Ασία-Ειρηνικό πλην Ιαπωνίας ο Paul Raphael

Πέμπτη, 03 Μαΐου 2007 09:53

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ του σκέλους επενδυτικής τραπεζικής σε Ασία-Ειρηνικό – εκτός Ιαπωνίας – διόρισε τον Paul Raphael η Credit Suisse Group, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Ο Raphael, 43 ετών, που θα αντικαταστήσει τον Joseph Gallagher, που θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον του στην επέκταση της δραστηριότητας εξαγορών της τράπεζας. Ο Raphael θα μετακομίσει από το Λονδίνο στο Χονγκ Κονγκ για να αναλάβει τη νέα του θέση τον Ιούνιο, σύμφωνα με σχετικό έγγραφο που εστάλη χθες στους υπαλλήλους της τράπεζας.

Ο Gallagher, 44 ετών, θα ηγηθεί των συγχωνεύσεων και εξαγορών της Credit Suisse σε Ασία-Ειρηνικό και θα συνεργαστεί με τον Colin Banfield και τον Ronnie Behar στην Ασία, τον Kaoru Koyano στην Ιαπωνία και τον Rob Stewart στην Αυστραλία και τη Ν. Ζηλανδία, σύμφωνα με το έγγραφο.

Ο Raphael, πρώην τραπεζίτης της Merrill Lynch & Co., ήταν αναπληρωτής επικεφαλής του σκέλους μετοχών της τράπεζας, ομολόγων και εξαγορών στην Ευρώπη για τρία χρόνια και πέρυσι ετέθη επικεφαλής του σκέλους των αναδυομένων αγορών.

Ο Gallagher, που πήγε στην Credit Suisse το 1985 ως τραπεζίτης επενδύσεων στη Ν. Υόρκη, εξειδικεύεται στους οικονομικούς οργανισμούς, τις συγχωνεύσεις και τις εξαγορές.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα