Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Πέμπτη, 03 Μαΐου 2007 09:58

Fortius Finance: «Η αύξηση της καθαρής συναλλακτικής δραστηριότητας στα €400 εκ. αναμφισβήτητα αποτελεί θετική είδηση, εν αντιθέσει με την αδυναμία του FTSE/ASE 20 να κλείσει πάνω από τη ζώνη των 2.540 – 2.550 μονάδων. Ως πιθανότερο σενάριο για σήμερα προκρίνουμε την άνοδο του ΓΔ σε υψηλότερες περιοχές, λόγω του ιδιαίτερα θετικού κλίματος που επικρατεί στο εξωτερικό, όπου οι δείκτες καταγράφουν συνεχώς επαναλαμβανόμενα υψηλά.

»Το ενδιαφέρον στο εσωτερικό αναμένεται να εστιασθεί στα αποτελέσματα του Τιτάνα (ανακοινώνονται μετά τη λήξη της συνεδρίασης). Από τεχνικής απόψεως ζητούμενο για το ΓΔ η διάσπαση των 4.802 μονάδων και το κλείσιμό του πάνω από αυτά τα επίπεδα».

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά πραγματοποίησε ανοδική πορεία χτες, με πρωταγωνιστές μετοχές εταιριών όπως ο ΟΤΕ, η ΕΕΕΚ, τα ΕΛΠΕ και η ΜΟΗ. Για σήμερα αναμένεται μία ακόμη θετική συνεδρίαση με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στην συμπεριφορά των μετοχών του τραπεζικού κλάδου, καθώς η αδυναμία που παρουσιάζει επηρεάζει αρνητικά όλη την αγορά».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα