Αχιλλεύς Τεχνική: Ανάληψη έργων σε Ελλάδα και Ρουμανία

Δευτέρα, 07 Μαΐου 2007 12:16

Την εκτέλεση τριών ιδιωτικών έργων, δύο εκ των οποίων στην Ελλάδα και ένα στη Ρουμανία, εξασφάλισε το τελευταίο διάστημα η κατασκευαστική εταιρεία Αχιλλεύς Τεχνική ΑΤΕ.

Ο συνολικός προϋπολογισμός των νέων έργων που προσέθεσε στο κατασκευαστικό της αντικείμενο η εταιρία ανέρχεται στο ποσό των επτά εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα το ανεκτέλεστο υπόλοιπό της να διαμορφώνεται σήμερα στα 25 εκατ. ευρώ. Ειδικότερα, τα νέα έργα που ανέλαβε να εκτελέσει η Αχιλλεύς Τεχνική ΑΤΕ αφορούν:

• Στην κατασκευή βιομηχανικής μονάδας εμφιάλωσης νερού και χώρων γραφείου της εταιρίας Νατούρα Εμφιαλωτική (ΙΡΙΣ) ΑΕ. Το κτιριακό συγκρότημα αναγείρεται στη Στυμφαλία Κορινθίας και έχει επιφάνεια 4.800 τ.μ.

• Στην κατασκευή πολυώροφου σταθμού αυτοκινήτων με υπόγεια επίπεδα, για λογαριασμό της εταιρίας Syngrou Park Avenue AE. O σταθμός αυτοκινήτων κατασκευάζεται στην οδό Δοϊράνης στη περιοχή της Καλλιθέας και έχει προϋπολογισμό 2 εκατ. ευρώ.

• Στη μελέτη και κατασκευή του έργου επέκτασης και αναδιαρρύθμισης των βιομηχανικών εγκαταστάσεων της εταιρίας Pepsico International στο Βουκουρέστι Ρουμανίας. Πρόκειται για έργο που θα εκτελέσει η θυγατρική εταιρία Achilleus Constructions Romania Srl, την οποία διατηρεί στη Ρουμανία η Αχιλλεύς Τεχνική ΑΤΕ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα