Χ.Α.: Γενικές συνελεύσεις

Τετάρτη, 09 Μαΐου 2007 17:28

LAVIPHARM Α.Ε.

Α' Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 23/05/2007, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00, στα γραφεία της, επί της οδού Αγίας Μαρίνας, στην Παιανία Αττικής, με θέμα ημερησίας διάταξης: Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με καταβολή μετρητών, με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, με την έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών με τιμή διάθεσης υπέρ το άρτιον- Τροποποίηση του περί κεφαλαίου (άρθρο 5) άρθρου του Καταστατικού και κωδικοποίηση του Καταστατικού. -Πρόβλεψη δικαιώματος προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων - Καθορισμός προθεσμίας άσκησης του δικαιώματος προτίμησης και των λοιπών όρων της αύξησης - Εισαγωγή των νέων μετοχών που θα εκδοθούν συνεπεία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. - Εξουσιοδότηση του Δ.Σ. της Εταιρείας για τη ρύθμιση όλων των θεμάτων που αφορούν την κατάρτιση Ενημερωτικού Δελτίου, τη χορήγηση αδειών και εγκρίσεων από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Χ.Α., την εισαγωγή των νέων μετοχών στο Χ.Α. και κάθε συναφούς θέματος. Οι Μέτοχοι που έχουν το δικαίωμα και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση οφείλουν πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης να καταθέσουν στο Ταμείο της Εταιρείας (οδός Αγίας Μαρίνας, Παιανία Αττικής) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία που λειτουργεί στην Ελλάδα, τη Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών μέσω του Χειριστή τους στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων. Σε περίπτωση που οι μετοχές βρίσκονται σε Ειδικό Λογαριασμό του Σ.Α.Τ., οι Μέτοχοι θα πρέπει να δεσμεύσουν τις μετοχές τους με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. και να καταθέσουν στην Εταιρεία τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης των μετοχών. Μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρεία και τα σχετικά έγγραφα αντιπροσώπευσης. Για πληροφορίες οι κ.κ. Μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρείας (υπεύθυνη κα Δημητρακοπούλου, τηλ. 210- 66 91 121).

ΒΑΡΔΑΣ Α.Ε.Β.Ε.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 29/05/2007, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:30, στα γραφεία της Εταιρίας, Ταγιαπιέρα 12, 3ος όροφος, Αθήνα, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Ανάγνωση των εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή επί των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων χρήσης 1/1/2006 - 31/12/2006. 2. Έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων χρήσης 1/1/2006 - 31/12/2006 και διάθεση καθαρών κερδών. 3. Έγκριση αμοιβών ή αποζημιώσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου χρήσης 1/1/2006 - 31/12/2006. 4. Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση 1/1/2006 -31/12/2006. 5. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή για τον έλεγχο των ετήσιων και εξαμηνιαίων Οικονομικών Καταστάσεων χρήσης 1/1/2007 - 31/12/2007 και καθορισμός της αμοιβής των. 6. Διάφορες ανακοινώσεις. Οι κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, πρέπει, μέσω του χειριστή τους στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών με τις οποίες επιθυμούν να συμμετάσχουν. Σε περίπτωση που δεν έχει οριστεί χειριστής και οι μετοχές διατηρούνται στον ειδικό λογαριασμό του Σ.A.T., οι κ. Μέτοχοι πρέπει να τις δεσμεύσουν στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. Και στις δύο περιπτώσεις, οι σχετικές βεβαιώσεις δέσμευσης μετοχών πρέπει να κατατεθούν, μαζί με τα τυχόν έγγραφα εκπροσώπησης, στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρείας (Λ. Μεσογείων 225, Αθήνα) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης. Όσοι από τους κ. Μετόχους επιθυμούν επί πλέον διευκρινήσεις, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Εταιρείας, με τον κ. Θεόφιλο Τζαβάρα, τηλ. 210 6794761.

S & B ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ Α.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 31/05/2007, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία της Εταιρίας, Ανδρέα Μεταξά 15, 145 64, Κηφισιά, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2006 μαζί με τις σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών. 2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από τις ευθύνες της χρήσης 2006. 3. Εκλογή Τακτικών Ελεγκτών και αναπληρωτών αυτών για τη χρήση 2007 και καθορισμός της αμοιβής τους. 4. Έγκριση τρόπου διάθεσης των κερδών. 5. Έγκριση καταβολής αμοιβής στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. 6. Έγκριση προγράμματος διάθεσης μετοχών σε στελέχη της εταιρίας, καθώς και σε μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου που είναι και στελέχη, με τη μορφή δικαιώματος αγοράς μετοχών (stock option), σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 9 του Κ.Ν. 2190/20, όπως τροποποιημένος ισχύει. 7. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με έκδοση νέων μετοχών για διάθεση στο προσωπικό βάσει του άρθρου 1 παρ. 2 του Π.Δ. 30/1988 με κεφαλαιοποίηση μη διατεθέντων κερδών και τροποποίηση των άρθρων 4 και 5 του καταστατικού. Όσοι από τους κ.κ. Μετόχους επιθυμούν να μετάσχουν στην Γενική Συνέλευση, οφείλουν να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους -μέσω του Χειριστή τους στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) ή (εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό στο Σ.Α.Τ.) μέσω των Ελληνικών Χρηματιστηρίων Α.Ε.- και να καταθέσουν στο Τμήμα Μετόχων της Εταιρίας, στην οδό Ανδρέα Μεταξά 15, στην Κηφισιά, ή σε μία από τις αναγνωρισμένες Ελληνικές Τράπεζες τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση. Μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να κατατεθούν και τα σχετικά έγγραφα εκπροσώπησης.

ΚΟΡΡΕΣ Α.Ε.

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 31/05/2007, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο υποκατάστημα της Εταιρίας, στα Οινόφυτα Βοιωτίας, στο 57ο χλμ. Ε. Ο. Αθηνών - Λαμίας, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της 7ης Εταιρικής Χρήσης (1η Ιανουαρίου 2006 - 31η Δεκεμβρίου 2006) της εταιρείας, μετά της ετήσιας έκθεσης Διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου και της έκθεσης των Ορκωτών Ελεγκτών. 2. Έγκριση της πρότασης του Διοικητικού Συμβουλίου σχετικά με την διανομή εταιρικών κερδών και παροχή εξουσιοδότησης σε αυτό προκειμένου να μεριμνήσει για κάθε ζήτημα σχετικά με τη διανομή του μερίσματος. 3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της 7ης Εταιρικής Χρήσης (1η Ιανουαρίου 2006 - 31η Δεκεμβρίου 2006), σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό. 4. Επικύρωση των αμοιβών, πάγιων εξόδων και λοιπών παροχών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την 7η Εταιρική Χρήση (1η Ιανουαρίου 2006 - 31η Δεκεμβρίου 2006), προέγκριση τους για την 8η εταιρική χρήση (1η Ιανουαρίου 2007 - 31η Δεκεμβρίου 2007), και χορήγηση αδείας στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στα στελέχη της εταιρείας προκειμένου να παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε συνδεδεμένες επιχειρήσεις. 5. Εκλογή ενός (1) τακτικού και ενός (1) αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (Σ.Ο.Ε.Λ.) για την 8η εταιρική χρήση (1η Ιανουαρίου 2007 - 31η Δεκεμβρίου 2007) και καθορισμός αμοιβής τους. 6. Τροποποίηση των άρθρων 5, 15 και 19 του καταστατικού της εταιρείας και κωδικοποίηση αυτού σε ενιαίο κείμενο. 7. Λοιπά θέματα, προτάσεις, αποφάσεις και ανακοινώσεις. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση θα πρέπει μέσω του χειριστού τους στο Σύστημα ¶ϋλων Τίτλων (ΣΑΤ) να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από τον ίδιο Βεβαίωση Δεσμεύσεως Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην Εταιρία ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρία στην Ελλάδα και να προσκομίσουν τις αποδείξεις κατάθεσης και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης τουλάχιστον (5) πέντε ημέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Εταιρίας (Κωνσταντίνου Μάνου 20-26 Παγκράτι, Αθήνα, τηλ. 210 756 5800, Fax.: 210 756 2122), προκειμένου να μπορούν να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα