ΟΓΑ: Παράταση στα προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού

Τετάρτη, 09 Μαΐου 2007 17:52

Ο ΟΓΑ ανακοίνωσε την παράταση της προθεσμίας συμμετοχής για τους δικαιούχους των προγραμμάτων κοινωνικού τουρισμού μέχρι τις 19-5-2007.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει θα πρέπει να απευθυνθούν στο πλησιέστερο Κ.Ε.Π. του νομού τους, ώστε να δηλώσουν συμμετοχή και να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα, καθώς και τα Βιβλιάρια Υγείας ΟΓΑ θεωρημένα για το έτος 2007, τόσο το δικό τους όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειας τους, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της Αγροτικής Εστίας. Από το ίδιο Κ.Ε.Π. ο δικαιούχος θα πληροφορηθεί σε ποιο πρόγραμμα θα συμμετάσχει και θα παραλάβει τα σχετικά Δελτία συμμετοχής του.

Υπενθυμίζουμε ότι τα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού της «Αγροτικής Εστίας» απευθύνονται σε 160.000 δικαιούχους ασφαλισμένους και συνταξιούχους του ΟΓΑ οι οποίοι μπορούν να επωφεληθούν από τα Προγράμματα για να κάνουν δωρεάν διακοπές σε όλη την Ελλάδα.

Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού: 8ήμερες δωρεάν διακοπές (7 διανυκτερεύσεις) σε επιλεγμένα τουριστικά καταλύματα όλης της χώρας, που έχουν συμβληθεί με τον ΟΓΑ.

Πρόγραμμα Εκδρομών:4ήμερες οργανωμένες εκδρομές (3 διανυκτερεύσεις) σε διάφορους προορισμούς της Ελλάδας, που θα διοργανώνονται από συμβεβλημένα από τον ΟΓΑ Τουριστικά Γραφεία.

Εκδρομικό Επιμορφωτικό Ταξίδι στην Κύπρο: διάρκειας 5 ημερών (4 διανυκτερεύσεις) για νέους αγρότες, 21-40 ετών, που θα έχουν τη δυνατότητα να να συμμετέχουν και σε επιμορφωτικές επισκέψεις και περιηγήσεις.

Σημειώνεται ότι δεν προβλέπεται για τους δικαιούχους των προγραμμάτων ουδεμία οικονομική συμμετοχή καθώς επίσης και το δικαίωμα συμμετοχής δεν εξαρτάται από το ύψος των εισοδημάτων τους.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα