ΧΑΑ: Γενικές συνελεύσεις

Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2001 15:44

ALPHA FINANCE Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 15/3/2001, ημέρα Πέμπτη και ώρα 09:00, στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, Λεωφ. Βασ. Σοφίας 46, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εγκριση των σχεδίων της συμβάσεως και της πράξεως συγχωνεύσεως των εταιριών Alpha Τράπεζα Α.Ε. και Αλφα Ανώνυμη Εταιρία Παροχής Οικονομικών και Επενδυτικών Υπηρεσιών και Συμβουλών με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη, έγκριση του Ισολογισμού Μετασχηματισμού της Αλφα Ανώνυμη Εταιρία Παροχής Οικονομικών και Επενδυτικών Υπηρεσιών και Συμβουλών μετά των σχετικών πιστοποιητικών ελέγχου των Ορκωτών Ελεγκτών, της Εκθέσεως του Διοικητικού Συμβουλίου κατ΄’ άρθρον 69 παρ. 4 του κ.ν. 2190/1920, και ορισμός εκπροσώπων για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξεως και τη διενέργεια κάθε άλλης πράξεως ή δηλώσεως που απαιτείται για το σκοπό αυτό.

2. Εγκριση, κατ’ άρθρον 23α του κ.ν. 2190/1920, των σχεδίων της συμβάσεως και της πράξεως συγχωνεύσεως των εταιριών Alpha Τράπεζα Α.Ε. και Αλφα Ανώνυμη Εταιρία Παροχής Οικονομικών και Επενδυτικών Υπηρεσιών και Συμβουλών με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη.

3. Εγκριση των μέχρι σήμερα πράξεων, ενεργειών και δηλώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Αλφα Ανώνυμη Εταιρία Παροχής Οικονομικών και Επενδυτικών Υπηρεσιών και Συμβουλών, των προστηθέντων και των πληρεξουσίων της για την συγχώνευση των εταιριών Alpha Τράπεζα Α.Ε. και Αλφα Ανώνυμη Εταιρία Παροχής Οικονομικών και Επενδυτικών Υπηρεσιών και Συμβουλών με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη.

4. Επικύρωση εκλογής μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΙΟΝΙΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 15/3/2001, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, Λεωφ. Βασ. Σοφίας 46, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Υποβολή προς έγκριση του ισολογισμού της 31/12/2000 και των λοιπών ετησίων οικονομικών καταστάσεων, μετά των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτού.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτού από κάθε ευθύνη για τη χρήση του έτους 2000.

3. Εκλογή ενός τακτικού και ενός Αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτού για τη χρήση του έτους 2001 και έγκριση της αμοιβής τους.

4. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου δια κεφαλαιοποιήσεως τμήματος της υπεραξίας εκ της αναπροσαρμογής ακινήτων με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής.

5. Μετατροπή και σε ευρώ του μετοχικού κεφαλαίου και της ονομαστικής αξίας της μετοχής.

6. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού περί μετοχικού κεφαλαίου.

7. Επικύρωση εκλογής μελών Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα