+67% στα κέρδη του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2007 19:00

Αύξηση 67% σημείωσαν, μετά τη φορολογία, τα κέρδη του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου για το πρώτο τρίμηνο του 2007, όπως ανακοίνωσε ο ανώτατος εκτελεστικός διευθυντής του Συγκροτήματος Αν. Ηλιάδης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε, τα κέρδη ανήλθαν σε €107 εκατ. και προέρχονται στη συντριπτική τους πλειοψηφία από βασικές τραπεζικές και ασφαλιστικές εργασίες. Ο κ. Ηλιάδης δήλωσε ότι το Συγκρότημα ακολουθεί τη συνεπή του στρατηγική για περαιτέρω σημαντικούς ρυθμούς αύξησης μεγεθών και κερδών και εκτίμησε ότι μετά τη φορολογία για το 2007 τα κέρδη θα ανέλθουν σε €415 εκατ. (31% αύξηση).

Το Συγκρότημα λειτουργεί σήμερα 121 καταστήματα στην Ελλάδα. Κατά το α' τρίμηνο 2007 έχουν ενοικιαστεί ακόμα επτά νέα καταστήματα, τα οποία διαμορφώνονται σύμφωνα με τις ανάγκες του Συγκροτήματος και αναμένεται να λειτουργήσουν σύντομα.

Αναφορικά με τις εργασίες του Συγκροτήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Αυστραλία, ο κ. Ανδρέας Ηλιάδης δήλωσε ότι αναπτύσσονται ικανοποιητικά με ρυθμούς που ξεπερνούν το 20% τόσο στις καταθέσεις όσο και στις χορηγήσεις.

ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα