Τελεσίγραφο στα Ταμεία για την υποβολή ισολογισμών

Επείγον έγγραφο του υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας
Παρασκευή, 11 Μαΐου 2007 12:48
UPD:14:15

ΜΕ ΕΠΕΙΓΟΝ έγγραφό του προς τους διοικητές και προέδρους όλων των φορέων κοινωνικής ασφάλισης, ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Βασίλης Μαγγίνας ζήτησε να υποβάλουν, το ταχύτερο δυνατό, τον απολογισμό και ισολογισμό του οικονομικού έτους 2006, καθώς και τα πλήρη στοιχεία της περιουσίας τους.

Ζήτησε επίσης από όσους φορείς κοινωνικής ασφάλισης έχουν παραλείψει να υποβάλουν απολογισμούς, ισολογισμούς και σχετικά στοιχεία προηγούμενων ετών, να τα υποβάλουν το αργότερο μέχρι τις 25 τρέχοντος μηνός.

Επεσήμανε τέλος, ότι η παράλειψη υποβολής των απολογισμών και ισολογισμών, παρέχει τη δυνατότητα στον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών να προχωρήσει σε περικοπή της κρατικής επιχορήγησης κάθε φορέα.

Νέος διαγωνισμός για ελεγκτικές εταιρείες

Εξάλλου, άγονος κηρύχθηκε με απόφαση του υπουργού ο διαγωνισμός για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από ελεγκτικές εταιρείες, για την παροχή υπηρεσιών αξιολόγησης επενδύσεων των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης σε δομημένα σύνθετα ομόλογα Δημοσίου και Τραπεζών, διότι υποβλήθηκε μόνο μία προσφορά.

Ο κ. Μαγγίνας ενέκρινε τη διενέργεια νέου διαγωνισμού, με τους ίδιους όρους, στη μικρότερη προθεσμία.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα