Χ.Α.: Γενικές συνελεύσεις

Παρασκευή, 11 Μαΐου 2007 17:33

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Α' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρείας, την 24/05/2007, ημέρα Πέμπτη και ώρα 17:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων (πρώην αίθουσα συναλλαγών) του Χρηματιστηρίου Αθηνών, Σοφοκλέους 10, Αθήνα, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά 35.135.731,50 Ευρώ με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής κατά 0,50 Ευρώ και καταβολή του αντίστοιχου ποσού στους Μετόχους 2. Τροποποίηση του άρθρου 5 (Μετοχικό Κεφάλαιο) του Καταστατικού της Εταιρείας 3. Έγκριση προγράμματος διάθεσης μετοχών στα στελέχη των εταιρειών του ομίλου με τη μορφή δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών, σύμφωνα με το άρθρο 13 παράγραφος 9 του Κ.Ν. 2190/1920, όπως ισχύει Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Επαναληπτική Γενική Συνέλευση της Εταιρείας πρέπει να προβούν σε δέσμευση των μετοχών τους, είτε μέσω του Χειριστή τους (εφόσον οι μετοχές τους είναι καταχωρισμένες σε Λογαριασμό Χειριστή της Μερίδας Επενδυτή στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), είτε μέσω της Εταιρείας - κατόπιν της συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρείας "Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε." - (εφόσον οι μετοχές τους είναι καταχωρισμένες στον Ειδικό Λογαριασμό της Μερίδας Επενδυτή στο Σ.Α.Τ.) και να προσκομίσουν τις σχετικές βεβαιώσεις περί δεσμεύσεως των μετοχών τους για συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση, καθώς και τα έγγραφα αντιπροσωπεύσεώς τους στα γραφεία της Εταιρείας (οδός Πεσμαζόγλου, αριθμός 1, τέταρτος όροφος) το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή, 18/5/2007.

ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 28/06/2007, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στην έδρα της Εταιρίας, στον ¶λιμο, Αρχαίου Θεάτρου 4 - Εθνικής Αντιστάσεως και Τραχώνων 4, αίθουσα συνεδριάσεων Αρχαίου Θεάτρου 4, 1ος όροφος, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση Ισολογισμού της εταιρικής χρήσης 20065 μετά των επ’ αυτού εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών. 2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 2006. 3. Διάθεση κερδών. 4. Έγκριση αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που κατεβλήθησαν και προέγκριση αμοιβών των μελών του Δ.Σ. για την χρήση 2007. 5. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού ελεγκτή για την χρήση 2007 και καθορισμός της αμοιβής αυτών. 6. Δέσμευση του υπολοίπου κερδών εις νέον και μη διάθεση αυτού για μια πενταετία (από 1-1-2006 μέχρι 31-12-2010), λόγω υπαγωγής της εταιρείας στις διατάξεις του αναπτυξιακού νόμου 3399/2004 άρθρο 3 παρ. 1 σε συνδυασμό με την έγκριση του επιχειρηματικού σχεδίου (business plan )από το Υπουργείο Ανάπτυξης. 7. Διάφορες ανακοινώσεις. Οσοι από τους μετόχους επιθυμούν να πάρουν μέρος στην Συνέλευση πρέπει, μέσω του χειριστού τους στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (ΣΑΤ) να δεσμεύσουν το σύνολο ή το μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από τον ίδιο Βεβαίωση Δεσμεύσεως Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην Εταιρεία ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία στην Ελλάδα και να προσκομίσουν τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα στα γραφεία της Εταιρείας, Αρχαίου Θεάτρου αρ. 4 & Εθνικής Αντιστάσεως και Τραχώνων 4 στον Αλιμο, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Συνέλευσης. Σε περίπτωση που δεν έχει οριστεί χειριστής και οι μετοχές βρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, η Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών θα χορηγείται από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών.

ΜΠΗΤΡΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ Α.Ε.

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 29/06/2007, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00, στην έδρα της Εταιρίας, Λεωφόρος Νάτο 100, Ασπρόπυργος Αττικής, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Υποβολή για έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της εταιρείας και των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων σύμφωνα με τα Δ.Λ.Π της εταιρικής χρήσεως 01/01/2006 - 31/12/2006 μαζί με τις εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών. 2. Έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της εταιρείας και των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων σύμφωνα με τα Δ.Λ.Π της εταιρικής χρήσεως 01/01/2006 - 31/12/2006. 3. Πρόταση για καταβολή μερίσματος 0,05 Euro ανά μετοχή με την διανομή κερδών προηγουμένων χρήσεων. 4. Απαλλαγή των μελών Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τη διαχείριση της χρήσεως 2006. 5. Απόφαση ακύρωσης ιδίων μετοχών σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 12 του Κ.Ν 2190/1920. 6. Έγκριση αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου χρήσεως 2006 και προέγκριση αμοιβών του Διοικητικού Συμβουλίου για το 2007. 7. Εκλογή Τακτικού Ορκωτού Ελεγκτή και αναπληρωτή αυτού για τη χρήση 2007. 8. Παροχή έγκρισης για αγορά ιδίων μετοχών, σύμφωνα με τις παρ. 6-13 του άρθρου 16 του Κ.Ν 2190/1920. 9. Ανακοινώσεις και προτάσεις. Οι κ.κ. Μέτοχοι, που επιθυμούν να μετάσχουν στη Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση οφείλουν: Εάν έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους, και αυτές δεν βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή τμήμα των μετοχών τους μέσο του χειριστή τους και να παραλάβουν από αυτόν τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης, την οποία, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν την ημερομηνία σύγκλησης της εν λόγω Συνέλευσης, πρέπει να καταθέσουν στην Εταιρεία (Λ. Νάτο 100, Ασπρόπυργος Αττικής). Εάν έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους, και αυτές βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή τμήμα των μετοχών τους με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, το οποίο εκδίδει και παραδίδει τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης, την οποία, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν την ημερομηνία σύγκλησης της εν λόγω Συνέλευσης, πρέπει να καταθέσουν στην Εταιρεία (Λ. Νάτο 100, Ασπρόπυργος Αττικής). Επίσης, εντός της ίδιας πενθήμερης προθεσμίας πριν την σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης, οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν δι αντιπροσώπου στην ανωτέρω Συνέλευση πρέπει να καταθέσουν ή να αποστείλουν στο Ταμείο της Εταιρείας τα έγγραφα νομιμοποίησης των αντιπροσώπων τους.

ΑΦΟΙ Ι. & Β. ΛΑΔΕΝΗ Α.Ε. - ΜΙΝΕRVΑ

Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 06/06/2007, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στο 6ο Χιλιόμετρο της δημοσίας οδού Θεσσαλονίκης - Ωραιόκαστρου, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Ανάγνωση των Εκθέσεων του Διοικητικού συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών επί των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων (Εταιρείας και Ενοποιημένης) χρήσεως 2006. 2. Έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων (Εταιρείας και Ενοποιημένης) χρήσεως 2006 και Διάθεσης Κερδών. 3. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για την χρήση 2006. 4. 'Εγκριση αμοιβών ή αποζημιώσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της χρήσεως 2006. 5. Καθορισμός ανωτάτου ποσού μισθού μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που συνδέονται με σχέση εξαρτημένης εργασίας για την περίοδο 1.7.2007 έως 30.6.2008. 6. Εκλογή Ελεγκτών, Τακτικών και Αναπληρωματικών, για τον έλεγχο των Ετήσιων και Εξαμηνιαίων Οικονομικών Καταστάσεων (Εταιρείας και Ενοποιημένης) για την χρήση του 2007 και καθορισμός της αμοιβής των. 7. Λήψη απόφασης για την Εκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου ύψους 2.000.000 Euro για την αναχρηματοδότηση υφιστάμενων βραχυπρόθεσμων τραπεζικών υποχρεώσεων. 8. Παροχή Εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων έκδοσης του Κοινού Ομολογιακού Δανείου. 9. Διάφορες Ανακοινώσεις. Όσοι από τους κ.κ. Μετόχους επιθυμούν να συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, πρέπει να δεσμεύσουν στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ), μέσω του χειριστή τους, τον αριθμό των μετοχών με τις οποίες επιθυμούν να συμμετάσχουν. Οσοι από τους κ.κ. Μετόχους διατηρούν τις μετοχές τους στον Ειδικό Λογαριασμό του Σ.Α.Τ, πρέπει να τις δεσμεύσουν στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. Οι σχετικές βεβαιώσεις δέσμευσης πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρεία πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης.

Α.Ε.Τ. ΤΙΤΑΝ

Α' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 29/06/2007, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00, στο ξενοδοχείο ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ, Πλατεία Συντάγματος, Είσοδος από την οδό Πανεπιστημίου, Αθήνα, με θέματα ημερησίας διάταξης: Θέσπιση νέου προγράμματος παροχής δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στελέχη της Εταιρίας και συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών και τροποποίηση υφισταμένων σχετικών προγραμμάτων. Για τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, οι κ.κ. Μέτοχοι πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), μέσω του χειριστή τους. Οσοι από τους κ.κ. Μετόχους διατηρούν τις μετοχές τους στον Ειδικό Λογαριασμό του Σ.Α.Τ., πρέπει να τις δεσμεύσουν στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (ήδη Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε.). Οι βεβαιώσεις δέσμευσης των μετοχών και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης πρέπει να κατατεθούν στα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρίας, οδός Χαλκίδος 22 Α, Αθήνα (Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Μετόχων), πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης, δηλαδή μέχρι την 23/5/2007.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα