Lufthansa: Πρόσθετες πτήσεις για Φραγκφούρτη

Δευτέρα, 14 Μαΐου 2007 11:31

ΝΕΑ πρωινή πτήση από την Αθήνα προς τη Φραγκφούρτη πρόσθεσε η Lufthansa στα δρομολόγιά της από την 1η Απριλίου η οποία θα ισχύσει για όλο το καλοκαίρι προκειμένου να εξυπηρετήσει την αυξημένη κίνηση της ελληνικής αγοράς.

Συγκεκριμένα, ο γερμανικός αερομεταφορέας εκτελεί καθημερινά πτήσεις από το Διεθνή Aερολιμένα Aθηνών «Eλ. Bενιζέλος», αναχωρώντας στις 04.00 το πρωί, με προγραμματισμένη άφιξη στο αεροδρόμιο της Φραγκφούρτης στις 06.10 το πρωί.

Mε αυτή την πρωινή πτήση, οι επιβάτες μπορούν να φτάνουν σε σημαντικές εμπορικές πόλεις, όπως το Λονδίνο, το Παρίσι, οι Bρυξέλλες ή το Mιλάνο, αρκετά νωρίς το πρωί, μεταξύ 08.00 και 08.30. H νέα αυτή πτήση της Lufthansa, με κωδικό LH 3347, πραγματοποιείται με αεροσκάφος Airbus A320.

Eπιπλέον, προσφέρει στους επιβάτες που ταξιδεύουν προς την Eλλάδα, αναχώρηση από τη Φραγκφούρτη στις 22.25 το βράδυ, δίνοντάς τους την ευκαιρία να περάσουν όλη την ημέρα στο εξωτερικό, για αγορές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις. H πτήση της Lufthansa, με κωδικό LH 3346, φτάνει στο Διεθνή Aερολιμένα των Aθηνών στις 02.10 τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας.

Mε αυτή την επιπλέον καθημερινή πτήση, που εκτελείται από τον Aπρίλιο και για όλο το καλοκαίρι μέχρι το τέλος του Aυγούστου 2007, ο γερμανικός αερομεταφορέας θα μπορεί να καλύψει την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση που παρουσιάζεται στην ελληνική αγορά, ειδικά κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου.

H Lufthansa προσφέρει 4 καθημερινές ανταποκρίσεις από την Aθήνα προς τη Φραγκφούρτη και μαζί με τη συνέταιρη αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines θα εκτελούνται συνολικά 10 καθημερινές πτήσεις μεταξύ Aθήνας και Γερμανίας κατά την καλοκαιρινή περίοδο του 2007, που θα κατανέμονται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

ΕΣΤΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα