Επισκόπηση οικονομικού Τύπου

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2007 08:24

* ΕΞΠΡΕΣ: "Στο στόχαστρο της εφορίας χρέη άνω των 30.000 ευρώ. Με δέσμευση περιουσιακών στοιχείων απειλούνται οι "μεγάλοι" ληξιπρόθεσμοι οφειλέτες".

* ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Εκλογικό παιχνίδι παροχών. 7 εξαγγελίες από τον Γ. Αλογοσκούφη. Επιχείρηση αλλαγής της ατζέντας με προαναγγελίες φιλολαϊκών μέτρων".

* ΚΕΡΔΟΣ: "Έξι εκλογικές εξαγγελίες. Παροχές εν όψει κάλπης περιέγραψε από τηλεοράσεως ο υπουργός Οικονομίας".

* ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Νέα φορολογικά μέτρα και κοινωνικό "πακέτο". Τι σχεδιάζει η κυβέρνηση στην οικονομική πολιτική".

Εφορία

Η ΕΞΠΡΕΣ γράφει ότι "Με ειδοποιητήρια προέλευσης στην εφορία για τακτοποίηση των υποχρεώσεών τους προς το Δημόσιο απειλούνται οι ληξιπρόθεσμοι οφειλέτες με χρέος άνω των 30.000 ευρώ. Ήδη έχουν αποσταλεί, κατόπιν οδηγιών του υπουργείου Οικονομικών, οι πρώτες έγγραφες προσκλήσεις, μετά μάλιστα και την "πίεση" που δέχεται ο Τακτικός Προϋπολογισμός από τις διογκωμένες πρωτογενείς δαπάνες του πρώτου τριμήνου".

Γ. Αλογοσκούφης

Το ΚΕΡΔΟΣ αναφέρει ότι "Δέσμη έξι μέτρων για την αντιμετώπιση της φτώχειας, την ενίσχυση των οικονομικά ασθενέστερων και την εδραίωση κλίματος εμπιστοσύνης μεταξύ φορολογικών αρχών και αγοράς εξήγγειλε χθες από τηλεοράσεως ο υπουργός Οικονομίας κ. Γ. Αλογοσκούφης, ανοίγοντας ουσιαστικά τον προεκλογικό κύκλο".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα