Εως 27/7 οι αιτήσεις για το εθνικό βραβείο επιχειρηματικής αρίστευσης

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2007 14:57

Υπεγράφη η απόφαση προκήρυξης της δράσης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» με τίτλο: «Ενίσχυση / επιβράβευση μεταποιητικών επιχειρήσεων σύμφωνα με το Εθνικό Μοντέλο Επιχειρηματικής Αρίστευσης».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης, καλούνται μεταποιητικές επιχειρήσεις με εξαιρετικές επιδόσεις σε επίπεδο διοίκησης, επιχειρηματικού περιβάλλοντος, προσωπικού, ποιότητας, καινοτομίας και άλλων να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ως τις 27 Ιουλίου 2007 στη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του υπουργείου Ανάπτυξης.

Επιλέξιμες είναι όλες οι μεταποιητικές επιχειρήσεις των οποίων η κύρια δραστηριότητα εμπίπτει σε κάποιον από τους κλάδους που αναφέρονται στον Οδηγό του Προγράμματος (www.ggb.gr), ικανοποιούν τις απαιτήσεις του νέου κανονισμού de Minimis και έχουν κατά ελάχιστον σε διετή εφαρμογή ένα σύστημα διαχείρισης της Ποιότητας.

Το πρόγραμμα θα επιβραβεύσει επιχειρήσεις που έχουν καλές επιδόσεις με χρηματικά έπαθλα από 2.500 € ως και 100.000 €. Συγκεκριμένα θα δοθούν ως τρία Εθνικά Βραβεία ύψους 100.000 Ευρώ, ως 6 Εθνικές Διακρίσεις ύψους 30.000 Ευρώ και Εθνικές Αναγνωρίσεις ύψους 2.500 Ευρώ κατά σειρά κατάταξης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα