Στο δρόμο προς τη ΝΕΧΑ η Δυναμική Ζωή Α.Ε.

Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2001 20:40

Τον επόμενο μήνα αναμένεται να καταθέσει στις αρχές του ΧΑΑ το φάκελο για την εισαγωγή των μετοχών της στη Νέα Χρηματιστηριακή Αγορά (ΝΕΧΑ) του Χρηματιστηρίου η εταιρεία Δυναμική Ζωή ΑΕ, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της Γυμναστικής.

Οπως ανέφερε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας, Νατάσσα Μπουγιατιώτη, την επόμενη εβδομάδα ολοκληρώνεται η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας ύψους 700 εκατ. δρχ. η οποία καλύφθηκε από την Ιθάκη ΕΚΕΣ σε ποσοστό 7,5% (διαχειρίζεται από την Ulysses Finance), την AVC ΕΚΕΣ σε ποσοστό 5% (διαχειρίζεται από την Marfin) και από την ΕΛΒΕ Ενδυμάτων επίσης με 5%. Τα αντληθέντα κεφάλαια θα διατεθεύν, μεταξύ άλλων, και για την ίδρυση ιδιόκτητων καταστημάτων.

Σε ό,τι αφορά στα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας, στην τρέχουσα χρήση πραγματοποίησε τζίρο της τάξης του ενός δισ. δρχ. και τα κέρδη της ανήλθαν σε 500 εκατ. δρχ. Για το σύνολο της τρέχουσας χρήσης εκτιμάται ότι ο κύκλος εργασιών θα ανέλθει στα 2,5 δισ. δρχ. παρουσιάζοντας αύξηση 150%, ενώ τα κέρδη αναμένεται να διπλασιαστούν και διαμορφούμενα στα 1,3 δισ. δρχ.

Για την επόμενη πενταετία, το επιχειρηματικό πλάνο της εταιρείας προβλέπει τη διεύρυνση του υπάρχοντος δικτύου γυμναστηρίων με στόχο να φτάσει τα 240 από 100 που είναι σήμερα.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα