Δεν θα προσέλθει αύριο στη Βουλή ο Γ. Παπαμαρκάκης

Δευτέρα, 21 Μαΐου 2007 16:22
UPD:16:28

Tην αδυναμία του να παραστεί αύριο στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής δηλώνει ο κ. Γεώργιος Παπαμαρκάκης της North Asset Management, σε απάντησή του προς τον Πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής κ. Θεόδωρο Σκρέκα.

Ο κ. Παπαρκάκης είχε κληθεί, προκειμένου να παράσχει πληροφορίες για το σύνθετο ομόλογο που εξέδωσε το Ελληνικό Δημόσιο και αναδέχθηκε η JP Morgan. Στην επιστολή του ο κ. Παπαμαρκάκης αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής:

«Ευχαριστώ για την πρόσκληση να εμφανιστώ ενώπιον της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων για να παράσχω πληροφορίες για το σύνθετο ομόλογο που εξέδωσε το Ελληνικό Δημόσιον και αναδέχθηκε η JP Morgan.

Για την υπόθεση αυτή κλήθηκα και εξετάστηκα ενόρκως ως μάρτυρας από τα αρμόδια όργανα της Εθνικής Αρχής του άρθρου 7 του Ν. 3424/2005 την 17η Μαϊου 2007. Στην κατάθεσή μου αυτή ιστόρησα γεγονότα που γνωρίζω σε σχέση με τις συναλλαγές με αντικείμενο το προαναφερόμενο ομόλογο.

Σεβόμενος τον απόρρητο χαρακτήρα της διαδικασίας στο πλαίσιο της οποίας εξετάστηκα ως μάρτυρας, δεν μπορώ να ανταποκριθώ στην πρόσκλησή σας, μολονότι θα επιθυμούσα να συμβάλω με την παρουσία μου στο σημαντικό έργο της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα