Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Τετάρτη, 23 Μαΐου 2007 09:57

Proton Bank: «Εγχωρίως θα αναμέναμε να συνεχίσουν οι ήπιες ρευστοποιήσεις μετά το πρόσφατο ράλι και ελλείψει νέων που θα μπορούσαν να κινήσουν την αγορά».

Fortius Finance: «Η αρνητική απόκλιση του ΓΔ από το DAX αύξησε την υποαπόδοση του πρώτου σε σχέση με το δεύτερο κοντά στα υψηλά αυτής από την αρχή του έτους, και δη στο -4.77%, καταδεικνύοντας το περιορισμένο αγοραστικό ενδιαφέρον για τις μετοχές του FTSE/ASE-20 τελευταίως.

»Ωστόσο, η άνοδος χθες της Εθνικής Τράπεζας μια εβδομάδα περίπου πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων 3μήνου, διατήρησε αμετάβλητες τις πιθανότητες υπέρ της κίνησης του ΓΔ προς τις 5.000 μονάδες βραχυπρόθεσμα. Ως πιθανότερο σενάριο για σήμερα προκρίνουμε την κίνηση του ΓΔ σε υψηλότερα επίπεδα, ελέω Eurobank (σήμερα εισάγονται προς διαπραγμάτευση 76.805.620 νέες μετοχές που προέκυψαν από την δωρεάν διάθεση 2ν/ 10π υπέρ των παλαιών μετόχων), λόγω του θετικού κλίματος που επικρατεί στις τάξεις των επενδυτών. Από τεχνικής απόψεως η επόμενη αντίσταση για το FTSE/ASE-20 οριοθετείται στις 2.650 μονάδες».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα