Επισκόπηση οικονομικού Τύπου

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2007 08:06

* ΕΞΠΡΕΣ: «Ο ΣΕΒ χαμηλώνει τους τόνους της κριτικής στην κυβέρνηση για την οικονομία και ζητεί:Απαλλαγή της κοινωνίας από συντεχνιακή λογική.»

* ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Νέο μανιφέστο από τον ΣΕΒ. Επίθεση σε κρατισμό - κομματοκρατία. Ομιλία με αιχμές και πολλαπλά μηνύματα από τον κ. Δ. Δασκαλόπουλο.»

* ΚΕΡΔΟΣ: «Οι ράμπο με τα λάπτοπ. Κύμα ελέγχων με αυτοψίες σε επιχειρήσεις. Στο μικροσκόπιο τα τιμολόγια πελατών και προμηθευτών.»

* Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ: «Ίλιγγος στις διεθνείς αγορές. Μέχρι 1.000% οι αποδόσεις στην 5ετία-Σπάνε όλα τα ρεκόρ. Ξέφρενο πάρτι με τις μετοχές.»

* ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «ΣΕΒ: Νέος ρόλος με έμφαση στην κοινωνική ανάπτυξη. Μετονομάζεται σε Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών.»

Dow Jones

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ επισημαίνει ότι «ο Dow Jones, που αποτελεί βαρόμετρο για τις αγορές, καταγράφει αλλεπάλληλα ιστορικά ρεκόρ. Λονδίνο, Φρανκφούρτη και Παρίσι προσεγγίζουν ολοταχώς τα ιστορικά υψηλά τους, έχοντας ενισχυθεί ιδιαίτερα σημαντικά από το 2003 και μετά. Η Σοφοκλέους απέχει 23,01% από το ιστορικό ρεκόρ του Σεπτεμβρίου του 1999 και προσπαθεί να σπάσει τις 5.000 μονάδες.»

ΣΕΒ

Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ υποστηρίζει ότι «το νέο μανιφέστο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών- όπως είναι η νέα του ονομασία- έδωσε χθες από το βήμα της ετήσιας γενικής συνέλευσης ο πρόεδρός του. Η ομιλία του είχε πολιτικό χρώμα (αλλά όχι ακρότητες) και ο κ. Δασκαλόπουλος τόνισε ότι η διαχωριστική γραμμή σήμερα δεν είναι μεταξύ δεξιάς και αριστεράς, αλλά μεταξύ της κρατικοδίαιτης Ελλάδας και της Ελλάδας της ελεύθερης δημιουργίας.»

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα